Best

SImply the best

Snel geleverd top

Bestelling is snel geleverd. En voldeed aan de eisen en met een duidelijke factuur

no nonsens point to point

Besteld en de volgende dag keurig afgeleverd. Prijs viel mee wegens de mooie korting.

Alles snel ontvangen

Deze week in de avond mijn bestelling gedaan en een uurtje later een email dat alles klaar was om te verzenden dus de volgende dag in huis. Wilde eerst wachten op de amd 9070 xt maar toch gekozen voor de 7900 xtx omdat deze 24 vram had ipv 16 bij de 9070 xt. Bij de lancering van de 9070 xt waren deze ook snel uitverkocht, voor mij heb ik de juiste keuze gemaakt

TOPPIE JOPPIE

Bestelling geplaatst bij Megekko, maar mijn order leek in stealth mode te zijn gegaan – betaald, maar nergens te bekennen. Gelukkig stond Claudia van de klantenservice paraat als een echte hardware-heldin! Binnen no-time was alles geregeld en kreeg ik snelle en vriendelijke hulp. Bij Megekko krijg je niet alleen top hardware, maar ook top service. Claudia is eigenlijk gewoon de menselijke versie van FSR 4: sneller, scherper en altijd up-to-date. Vergeet de klantenservice niet te waarderen – ze verdienen echt 5 sterren (en Claudia misschien wel 6 ).

Goed en snel zoals altijd!!

Ik koop al jaren mijn PC onderdelen bij deze webshop. Ze leveren snel en doen niet moeilijk op het moment dat er eens wat geretourneerd wordt. Gewoon een goede computershop!

Top service !

Klant staat echt op de 1ste plaats !! De dag ervoor ‘s avonds voor 22u00 besteld En de dag erna in de namiddag al geleverd. Keep up the good work . Een dikke pluim Aan alle mensen die iedere dag alle orders in goede banen leiden en tot bij de klant brengen.

Alles volgens afspraak

Op de bestelpagina van mijn product stond 2 dagen levertijd. Eenmaal bij het afrekenen was dit veranderd naar 4 dagen. Jammer, maar vooruit. Uiteindelijk was het er binnen 3 dagen. Product heb ik geretourneerd (was niet naar wens, maar uiteraard kan Megekko daar niets aan doen) en mijn retour was binnen 24 uur na inleveren bij het PostNL punt al verwerkt en gecrediteerd! Dat is service waar ik blij van kan worden. Top, zal hier zeker nog eens vaker bestellen.

Hele betrouwbare online winkel

Ik heb hier niet voor het laatst gekocht.

Slecht.. terwijl je veel kansen geeft het goed op te lossen

Had een bestelling gedaan een of meerdere defecte onderdelen ontvangen.. Kan gebeuren en heb ik nog begrip voor ... echter de klantenservice is gewoon ronduit slecht. interne communicatie is er niet communicatie is uberhaupt heel slecht. had notabene nog aangeboden een nieuwe te kopen en dan die andere die defect was om te ruilen.. ze negeerde dat en zeiden dat ik rma moest doen Als je artiekelen DOA krijgt moet je het maar RMA doen en is het maar normaal dat je dus kan gaan zitten wachten... beste optie is niet RMA maar gelijk je heroproepingsrecht te gebruiken en terug sturen en nieuwe kopen.. 2 dagen na aanschaf kwamen zowel op de cpu als gpu een actie dat je er een spel bij kreeg maar daar konden ze natuurlijk ook niks meer aan doen.... terwijl ik met een niet werkend systeem maar kan gaan zitten wachten.. Uiteindelijk heb ik maar een deel van mijn bestelling geannuleerd en bij Alternate besteld... hoop dat ik nu over 2 dagen een werkend systeem heb mocht er nog iets stuk zijn dan gaat dat terug en bestel ik dat ook wel ergens anders.. ik bouw al heel lang systemen en heb wel eens eerder een kapot bord of geheugen gehad maar nog nooit dat het zo slecht word opgelost

Zeer snelle en behulzame service

Ik heb het afgelopen kwartaal 2 volledige computers samengesteld met onderdelen exclusief van Megekko. Hierbij waren er enkele defecte producten (bv ram latjes) die zonder protest of issue werden ge-RMA'd. Leuke service en niet te duur tov concurrentie.

Top bedrijf!

Ondertussen al een x aantal keer bij hun besteld en steeds alles optijd en netjes gekregen. Goede service! Recent zelf iets verkeerd besteld ... En desondanks ze geen telefoniste hebben...heb ik via mail gestuurd en niet veel later antwoord gekregen en mijn fout direct recht gezet enz. Top van jullie doe zo verder en tot binnenkort alvast

Prettige shopervaring

Schot in de roos. Ik ken geen andere webshop die beter, sneller of professioneler is.

Geleverd zoals afgesproken, alles in orde.Niets op aan te merke

Zeer tevreden over de pc die ik hier besteld heb. Goed verpakt, levering op tijd. Vreemd dat er reacties zijn over de prijzen. Je kiest er toch zelf voor waar je iets haalt en wat je ervoor betaalt. Ik zou hier zeker weer bestellen!

Gweldig

Geweldige customer support en product kwaliteid

Keurig en snel geleverd

PC compleet in onderdelen besteld en 2 dagen later werd alles keurig geleverd, conform de opgegeven leverdatum. Sommige items (zoals de grafische kaart en het MB) waren pas zeer recent op de markt maar kwamen zonder vertraging gewoon mee, dus ik kon diezelfde dag nog beginnen met bouwen. Top!

Goed en fijne klantenservice

Heel fijn bedrijf heb nu al 3 keer besteld maar 1 bestelling was opgelopen tot 16 dagen vertraging maar heb een e-mail gestuurd en had binnen een paar uurtjes al bericht over hoezo het zo lang duurt ik raad dit bedrijf zeker aan en zou hier vaker bestellen

3 verschillende bestellingen gedaan afgelopen 2 van de 3 volgende dag geleverd. Bij de andere bestelling was er een product niet op voorraad. Vrijdag avond mailtje gestuurd dat ik de bestelling om wil zetten naar een deellevering, binnen een kwartier reactie en volgende dag binnen.

Snel,goed

levering komt meestal snel met garantie en 30 dagen retour

Geweldige online winkel. alles is altijd goed met de levering, ze leveren op tijd of eerder. Ik ben over het algemeen zeer tevreden over de prijzen en de service.

...

....

Bestellen is top, bezorgen is slecht (DHL)

Het bestellen bij Megekko gaat probleemloos echt een aanrader. De bezorging door DHL is een aanfluiting. Brievenbus pakketje en dan denk je wat kan er fout gaan, nou laat dat maar over aan DHL. Omdat het een brievenbus pakketje was ben ik gewoon van huis gegaan maar bij thuiskomst om vier uur geen pakketje. Vlug in de mail gekeken en het pakketje was bezorgd om 14:35 uur. Na contact met Megekko was advies om nog even te wachten en dat was terecht, want s'avonds werd het alsnog in de brievenbus bezorgd alleen weet ik niet door wie of wat. Mijn probleem zit dus bij DHL en ik probeer deze 'bezorgers' zoveel mogelijk te mijden.

Super fijne site! Fijne service en prima verpakt.

Er word ook supersnel bezorgd dus 10 punten!

Een service zoals het hoort

Erg behulpzaame en vriendelijke service. De bestellingen worden ook erg snel behandeld en je word per stap op de hoogte gehouden, wat me erg aanspreekt. Kan ik enkel maar aanraden voor iedereen! Keep it up!

Gewoon SUPER

Het is / was reeds de 4de bestelling die ik deed bij Megekko , de eerste 2 bestellingen waren snel bij mij. De 3 de liep een beetje mis doordat er een wijzeging was in mijn adres maar alles werd goed en snel opgelost door beide partijen. Het is mijn 2de PC-build die ik doe en ben heel blij dat ik alles kon bestellen via Megekko. De site is heel overzichtelijk. Bedankt Megekko

Spinveld 8

4815 HS Breda