Geweldig snel geleverd goeie kwaliteit

Super snel geleverd en ook alles goed gesorteerd. Ik geef later nog een review want ik weet nog niet of alles werkt maar het ziet er heel uit.

Altijd fijne service

Top customer service!

Ik bestelde hier enkele PC onderdelen waarop een onverwachte vertraging zat. Ik stuurde om 18:00 een mailtje naar de customer service, en nog geen 5 minuten later had ik antwoord dat ze de stukken op voorraad de dag zelf nog zouden opsturen. De dag erna had ik de voorradige stukken al in huis. Zeer tevreden met de service! Ik blijf hier zeker klant.

Weer een super aankoop

Tip top in orde Ik sta er opnieuw van te kijken hoe snel Megekko levert!

Producten prima, service iets minder

Na bestellen van de spullen geen mails ontvangen van een factuur of eventuele leverdatum. Op de website stond dat het 2 dagen duurde voor aflevering. Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik antwoord dat de levering pas na 5 dagen zou plaatsvinden. Na 2 dagen stond postnl toch voor de deur met de bestelde producten. Hier een mail op gestuurd met de vraag voor een factuur. Kreeg een wazige mail daar op terug wat niks te maken had met mijn vraag. Al om al, producten prima, klantenservice minder

Snel gemakkelijk bestellen en in 3 keer betalen wat wil je nog meer

Mijn product was snel besteld echter na de bestelling had ik even een twijfel of het juiste product nog voorradig was . Na een mailtje direct antwoord dat het product momenteel werd ingepakt en klaar was voor verzending. Het product een laptop was heel goed verpakt. Alles naar wens verlopen.

Een top bedrijf in alles.

Heb al verschillende keren wat besteld. En altijd goed en snel geleverd. Iets niet goed ook meteen opgelost of direct opnieuw verzonden als het op vooraad is natuurlijk. Voor de rest vriendelijk, deskundig en behulpzaam.(Het personeel wat mij geholpen heeft) Bestel en koop hier met een gerust hart.

Uitstekende customer service & retour process

Ik kreeg op een zondag nog een antwoord op mijn mail om iets uit mijn bestelling te vervangen. En ik kon nog een retour krijgen voor een PSU 2 dagen over de 30 dagen limiet.

Megekko , zeer goede service

Supergoede service , makkelijk kunne bestellen , genoeg informatie over hun producten

Betrouwbare webshop met concurrerende prijzen

Wanneer ik op zoek ben naar computeronderdelen is dit de eerste webshop die ik bezoek. De website is overzichtelijk en de zoekfunctie werkt goed. Meestal de laagste prijs, maar vooral altijd betrouwbaar en een snelle levertijd. Goede beoordelingen van andere reviewers bevestigen mijn keuze.

Tot op heden een goede indruk over de aankoop

De ervaring als nieuwe klant valt mij op; a) Snelle levering product en de communicatie onderling stelt mij tot op heden te goede..

Goede prijzen en bezorging

Megekko is een betrouwbare website waar ik veel van mijn pc onderdelen koop

Snelle service en goede prijs!

Zeer fijne winkel voor je game pc samen te stellen!

Ik heb al mijn game pc onderdelen besteld bij Megekko. Hele fijne service en contacten via de mail gehad toen ik mijn bestelling wat wilde aanpassen. Dit is allemaal geen probleem voor ze, en wordt zeer snel verwerkt. Ze hebben er weer een tevreden trouwe klant bij! Ga zo door Megekko!!!

Super tevreden

's Avonds besteld, volgende dag al geleverd. Er was nog een verandering in m'n bestelling en klantendienst heeft die onmiddelijk opgelost. Aanrader voor alle computer benodigheden!

Teleurstellend

Ik zou de cashback acties met een korreltje zout nemen. Grote kans dat blijkt dat je helemaal geen aanspraak kunt maken op de cashback. Dit staat nergens op de website vernoemd en de klantenservice helpt je niet verder.

Goed verpakt en op tijd

Op tijd aangekomen degelijk verpakt altijd tevreden bij Megeko

Snelle de. Goede terugkoppeling mbt levering. Deel van de bestelling opgehaald in Breda, waar we ook snel en adequaat zijn geholpen. Klantenservice is ook prima, reactie is snel en netjes via mail

Snelle verzending en precies zoals omschreven

Fijn bedrijf. Kwaliteit zoals het hoort en mede door hun mijn eerste pc kunnen bouwen, en met succes. Super bedankt!

Oplichters

Nooit een product ontvangen. Geen geld retour gekregen. Helpdesk denkt dat ze boven de wet staan door niets te crediteren als de koop is ontbonden vanwege het niet leveren.

Alles was top ingepakt en op tijd geleverd.

Goed service, beste kwaliteit en makkelijk om in3 delen te betalen zonder extra kosten.

Via een vriend de link voor Megekko gekregen - wat een top site! Alles voor mijn pc makkelijk te vinden, nog makkelijker om te bestellen en razend snel geleverd en dat allemaal tegen super scherpe prijzen.

Top ervaring

Snel geleverd en super apparatuur

Good

Arrived timely and in good order

Professioneel en snel

gewoon goed