Vlotte levering van goede spullen

Ze gaven aan geen advies te geven wat betreft de te plaatsen computeronderdelen; er zijn teveel mogelijkheden en uitzonderingen. Maar wat je bestelt, is goed. Je moet alleen goed kijkendatjek het juiste bestelt. Eigen verantwoordelijkheid. Duidelijk!!

PC Case Review

I bought a PC Case for 75€ from Belgium, and got that just on the next day. Very quick with quality products service. Highly recommended. Satisfied.

Zeer snelle en correcte levering

Heb op een zaterdag mijn spullen besteld en maandag morgen binnen de afgesproken tijd binnen. alles in zeer goede verpakkingen verpakt. Megekko reageert zo snel mogelijk op mails. Enige minpuntje en daarom die halve ster minder is dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn

Fast delivery, great service!

I ordered the build it your self gaming pc "The Tower". It came after one day and everything was great. So amazing service

Snel, betaalbaar, goede service.

Heb meerdere keren besteld afgelopen jaren, elke keer tevreden. En de enkele keer dat ik contacht met klanten service had, ging dat heel soepel, 1 keer miste er een kabeltje werd zelfde dag nog nagestuurd, en 1 keer heb ik een videokaart geretourneerd omdat ik toch net even ander model zocht, maar zat gratis spel bij via amd website die ik uit automatisme al geactiveerd had, was geen probleem kon video kaart ruilen voor geld terug, en heb toen gelijke model wat ik voor ogen had besteld bij ze.

Prima interface en prima service

Het enige irritatiepuntje wat ik heb is de advertenties aan bijde kanten van de site.

Fantastische webshop

Ik bestel al heel lang al mijn componenten en onderdelen hier. Het is niet altijd de goedkoopste optie maar ik heb veel vertrouwen in de kwaliteit van dit bedrijf en daar betaal ik graag iets extras voor. Bezoring is altijd wanneer beloofd en ik heb nog nooit problemen ervaren.

Helemaal blij mee!

Ik heb over het afgelopen jaar meerdere bestellingen gedaan bij Megekko, nu ook onderdelen van mijn eigen gemaakte PC. Service is altijd goed en nooit klachten gehad.

Snel grleverd

Laptop besteld en dit werd erg snel geleverd. Erg blij met mijn nieuwe laptop.

Goede kwaliteit

Het is goede kwaliteit en was snel bezorgd ben zeer tevreden

Fijne ervaring om bij Megekko te bestellen.

Bestellen is makkelijk op de site met alle benodigde informatie. Beste is in 3 delen te kunnen betalen en mocht wel 6 zijn :) Producten worden altijd goed verpakt en netjes op tijd. Met beide bezorgers PostNL en DHL geen problemen gehad. Al met al een geweldige ervaring en blij met de producten.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Topservice met snelle levertijd

Geweldig goede klantenservice die snel antwoord en de nodige hulp aanbied. Alle items komen snel en correct aan.

altijd goede service

pasgeleden voor een leuke prijs een stevige videokaart gekocht, was de volgende dag al in huis ! waanzinnig ! heel erg leuk en altijd in orde, heb al veel gekocht hier ! doe zo voort !

Goeie feedback gekregen naar aanleiding van review.

Ik werdt benaderd waarom hun zo handelde. Hierop heb ik begrip getoond en kwamen we tot een oplossing. Super geregeld en een snelle reactie zorgde voor een fijne contact

Goed, heel snelle levering

Defect bij bestelling, direct teruggestuurd moet wachten op reparatie

Zeer teleurstellend. Koop een hele mooie totaalbox. Ontvang een moederbord waarbij er 2 ID stickers op de zijkant zaten (geen idee of dat al alarm 1 was, mogelijk 2e hands of RMA?). Open de doos en de zak. Bij schroeven en openmaken zie ik dat onder het CPU klepje er pinnetjes zijn gebogen/gebroken. Direct alles weer teruggeplaatst, dichtgemaakt zoals gevonden. Aangemeld voor retour (moest RMA zijn, bijzonder maar prima). Krijg nu te horen dat SocketSchade niet onder garantie valt (is niet conform geleverd) en mag 10-15 werkdagen wachten op de hoop van reparatie. Zonder garantie dat het gemaakt word. Ik snap dat in 99% van de gevallen dit door de installateur/gebruiker mis gaat, maar hier in de basis van uit gaan is alles behalve fatsoenlijke service.

Super snel, voor de laagste prijs!

Eenvoudig, informatief en snel.

Bij Megekko was het voor mij eenvoudig om mij over de componenten voor mijn nieuwe computer goed in te lezen, voordat ik deze besteld heb. Het bestelproces is duidelijk, eenvoudig en de levering is snel (zoals vermeld). Zal hier in de toekomst terug blijven komen voor het brede assortiment!

Een enorme videokaart upgrade had ik echt nodig. Eindelijk een beest van een videokaart gekocht die uitstekend werkt!

Top notch!

Laat in de avond besteld, de dag erna geleverd. Alles zat in de doos, niets beschadigd! Dat kan gewoon niet beter!! Ik ga zeker nog bestellen bij Megekko!!

Uitstekende service , klantvriendelijk en snel geleverd !

Op aanraden van een goede vriend Megekko uitgeprobeerd! Wat een ontzettend goede ervaring! No bulshit , wat je ziet is wat je krijgt en dat tegen een bijzonder scherpe prijs ! Dikke duim en aanrader !

Snelle Service!

Snelle reactie via mail, goed geholpen. Snel advies en hulp.

Besteld, andere dag binnen. super

Megekko, scherpe prijzen voor kwaliteitsmerken, in mijn geval 2 HDD van elk 8TB gekocht.

Spinveld 8

4815 HS Breda