Scherpe prijs en snelle verzending

Scherpe prijs en einde van de middag besteld en volgende dag al geleverd

Top!!!

Besteld en volgende dag in huis.

Genoeg keuze,alles makkelijk te vinden en snelle leveringen.

Van de week aantal Amd onderdelen besteld om rustig te beginnen met het bouwen van een leuke pc. Bestelde na 16:00 en nog de volgende dag alles binnen. Geweldige betaalopties ook en vooral de optie in 3 delen. Producten netjes verpakt en ook goed aangekomen met PostNL. Bestelde later ook nog een Lexar m.2 ssd en werd geleverd door DHL. Dat pakje was wel erg beschadigd alsof er op gestaan was of iets was op gevallen. De lexar was gelukkig helemaal goed maar DHL mag wel wat netter met de pakketjes omgaan. Al met al is mijn ervaring met Megekko gewoonweg goed. En men zal mij vaker gaan zien. Top site. Bedankt.

Exact zoals gewenst, en snel geleverd zonder extra prijs

Gewoon top

Vlotte en correcte levering

Spullen waren volgens de webshop op voorraad. 's Middags besteld en volgende dag geleverd! Megekko doet wat hij belooft.

Altijd goed en op tijd!

Samsung 990 Evo gekocht zeer goede M.2 SSD super snel en was in de aanbieding. Zoals altijd binnen 24 uur had ik het al binnen.

Alles in orde en snelle service

Alles in orde en snelle service

Zenbook at doorstep by Megekko

Amazing experience with smoothest delivery by Megekko. Thanks you.

Laat bezorgd maar toch volgende dag in huis

Megekko is super fijn om te gebruiken en het bestellen gaat altijd geweldig, enkel is het af en toe (na jaren van deze site gebruik te maken) nog even wennen dat zij alles doen met "pop-up" en "pop-out" windows bij bijvoorbeeld zoeken en inloggen. Altijd optijd geleverd, fijn met garantie. Eigenlijk DE CoolBLue van computer-onderdelen

Snelle en duidelijke afwikkeling order.

Zoals beloofd binnen 24 uur in huis en zorgvuldig verpakt.

Wat ik zoek cind ik hier...............

Alle onderdelen vind ik hier bij Megekko.... bestellingen bijna altijd de andere dag in huis.

Super.

Goede service en bezorging. Site is ook makkelijk te gebruiken.

Snel en voordelig.

Ik ben heel blij met mijn laptop! En alles snel geregeld via Megekko.nl

Good!

Fast delivery and good price.

Snel en compleet

Toetsenbord besteld, en snel geleverd in een goed verpakte doos.

Snelste oplevering

Producten zijn binnen in minder dan 12 uren na de aankoop.

Buitengewone snelle service ondanks bestelling geplaatst laat zondag avond

Supersnelle service, enorme keuze en dit aan zeer conpititieve prijzen.

Eerlijke retourzending

Ik had 2 RAM sticks besteld en 1 daarvan bleek defect. Terug gestuurd en nieuwe besteld en mijn geld van de defecte zending is terug gestort.

Goede service, mooie producten en prijzen

Een gamelaptop besteld waar ik zeer tevreden mee ben. Bezorging is goed gegaan en ben goed op de hoogte gehouden wanneer het verzonden zou worden.

Goede en snelle service

De service en levering is net zoals altijd snel en netjes verpakt. Ik had rond 21:20 besteld en toch was het de volgende dag geleverd.

what you see is what you get

This is my latest purchase with megekko and every time the experience is good. Timely delivery, working products. I had to go through a return process on occasion and there weren't any barriers presented. Quick and professional.

Le meilleur site pour l'informatique

Comme d'habitude... prix défiant la concurrence, aucun problème avec le matériel, livraison ultra rapide avec post nl ! Fan depuis plusieurs années...

Snelle levering en een superproduct ontvangen

Na een lange research ben ik uitgekomen op de Dell 40 inch curved 5K monitor. Een geweldig product. Bij Megekko kon ik niet meer terecht voor dit scherm, maar heb de monitor arm wat het beste bij dit scherm past wel kunnen bemachtigen bij Megekko! Al met al zeer tevreden tot nu toe over mijn aankopen bij Megekko.

Moederbord en Voeding besteld.

Zoals elke keer alles besteld en weer netjes de volgende dag bezorgt. Alles was netjes verpakt ben weer tevrede. Bedankt Megekko.

Spinveld 8

4815 HS Breda