Laden reviews...
286 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de beoordelingen zijn snelle leveringen, scherpe prijzen en vriendelijk personeel duidelijk terugkerende thema’s. Klanten waarderen de betrouwbare service en heldere communicatie gedurende het bestelproces. Enkele opmerkingen gaan over beschikbaarheid of retouren, maar de algehele indruk is positief.
Doen wat ze beloven
25 April 2025
John
Julianadorp
Goede quality, en snel
25 April 2025
Ano
Rotterdam
Snelle levering en alles ziet er goed uit!
24 April 2025
Lisa
Emmeloord
Bestelling helemaal correct uitgevoerd.
24 April 2025
Anton
RAALTE
Altijd tot volle tevredenheid bestellen bij Megekko. Ruim aanbod, concurrende prijzen, Snelle verzending indien voorradig en zeer goed en leuk verpakt.
22 April 2025
Dick
Weesp
een kei fijne laptop gekocht ,,, scheelt heel veel met de andere winkels ,, en snel en goed geleverd ,, toppie
21 April 2025
hellen van och verheijden
eindhoven
Alles is goed niks mis mee.
Leon
Zaandam
Uitstekend bedrijf. Zeer snelle service en levering. Alles is perfect geregeld zo.
Ad Vermeulen
Gilze
Beveelt niet aan
Mischa
Zaandam
Netjes en compleet op tijd bezorgt.
Henk
Vaassen
Ondertussen al redelijk wat besteld op Megekko en telkens tevreden geweest ervan! Netjes verpakt met genoeg beschermend materiaal, altijd precies op tijd zoals beschreven wordt (voor 22u30 besteld, morgen in huis) en de prijzen vallen ook wel mee. Normaal bestelde ik al mijn pc-gerelateerde materiaal op Alternate.be, maar sinds die graag mensen ****men met scalper prijzen, ben ik daarvan afgekeerd. Ik heb veel meer vertrouwen in Megekko.
Arne Ginneberge
Gentbrugge
Ik ben wederom zeer tevreden met mijn aankopen. Goede prijs, snelle levering, zeer goede informatie over de bestelling en mijn pakket. Nadat ik de bestelling had ontvangen, heb ik het moederbord van de pc omgeruild voor een ander model en alles werd zonder problemen opgelost.
Mariusz
Roosendaal
De bestelling kwam op tijd en in goede staat. Enige minpunt was dat het product (MSI GeForce RTX 5060 TI) de volgende dag 20 euro goedkoper was.
Harold Lacle
Enschede
Binnen 24 uur in huis wat een service
19 April 2025
Frans
etten-leur
best price , best quality ,best service client and i will buy again from them . i hope the order return is free like bol and use bpost
Ahmed
liege
Fijn taem
Prosper Meirte
Aalst
Ik heb hier een product gekocht en kwam met een snelle levering aan bij mij. Super bedrijf
Jody
Roosendaal
goed service en top adviezen in de popupstore Breda, Hier een Moederbord van Asus gekocht Z790 E gaming wifi II meteen opgezocht in de store welke werkgeheugen hierbij het beste werkt goed geholpen en eerlijke prijzen.
Gerrit
's-Hertogenbosch
Na al een paar keer eerder in jullie truukje gestonken te zijn dat, wanneer iets "op voorraad" is, iets anders betekend dan dat het uit eigen voorraad leverbaar, is heb ik besloten een ander artikel te kopen dan degene die jullie zogenaamd "op voorraad" hebben. Als je weet hoe het spelletje gespeeld word kan je er omheen werken maar klantvriendelijk is anders. Wees gewoon eerlijk!!!
Beveelt niet aan
j
h
Mijn bestelling in het weekend gedaan en tot mijn verbazing was het pakket maandag ochtend al in huis. Top service met zeer aantrekkelijke prijzen.
Henri
Achel
Altijd top service, snel geleverd. Iets retour sturen geen probleem. Top winkel
15 April 2025
Jordi
Reuver
Uitstekende service en altijd mooie kortingen
14 April 2025
Kurt
Antwerpen
Diverse producten besteld (eigenlijk alles vervangen behalve de GPU). Keurig en goed verpakt geleverd, twee dozen (case + rest).
14 April 2025
Iwan
Gorredijk
Alles was instock voor dat ik het wou laten leveren, heb zelf en dag vroeger laten leveren zonder problemen. En alles is compleet zonder beschadigen.
13 April 2025
Jurgen Gielen
Beerse
Ik heb mijn eerste game-PC gebouwd dit weekend. De hardware heb ik allemaal bij Megekko gekocht. De prijzen zijn meestal erg goed vergeleken met andere winkels. De klantenservice was ook erg snel met vragen beantwoorden. Het is ook erg fijn dat je met zulke grote bedragen in 3 termijnen kunt betalen!
13 April 2025
Danny