Snelle levering, goede prijs, topservice!

In korte tijd 2 laptops besteld, voor mezelf en voor mijn dochter. Goede overzichtelijke site met alle info die nodig is en snelle levering. Top!

vandaag besteld morgen in huis!

Megekko is daadwerkelijk een goede winkel als het gaat om bestellingen! Wat ik wel mis is een Chat bot. Woon je niet echt dicht bij moet je met de chat toch dichtbij een oplossing komen.

Snel en goed

Het is altijd prettig inkopen bij Megekko. Ze hebben een ruime sortering en meestal vanuit eigen voorraad beschikbaar. Dat is prettig als je met een project bezig bent. Ik heb tot nu toe alleen positieve ervaringen met Megekko.

super

heel goede winkel kwa prijzen

Erg goed

Product was de dag voor dat hij bezorgt moest worden pas op vooraad. Nogsteeds is hij optijd aangekomen.

Om 20u besteld en de volgende dag om 12u geleverd. Alle componenten waren goed verpakt en beschermd. Alles was positief.

Aanrader

Op een zondag besteld en maandag in huis. En dat voor de beste prijs die ik online kon vinden. Fantastisch.

Goed en snel

Verschillende spullen besteld. Helaas leek een item niet op voorraad. Contact opgenomen met klantenservice en de bestelling werdt in 2 gesplitst en opgestuurd. Helemaal goed !

Geweldige service en kwaliteit!

Volledige PC besteld in onderdelen en zelf samengesteld. 2 maal moeite gehad met compatibiliteit van sommige onderdelen maar Megekko was super behulpzaam met retourzendingen. Ze hebben zelfs een kapot moederbord bij de fabrikant laten repareren en aan mij gecrediteerd. Nog nooit zo'n goede service gehad, en vandaar ook eerste recensie die ik ooit schrijf

Snel en gemakkelijk onderdelen besteld, alles snel en compleet geleverd.

Ik heb altijd goede ervaringen gehad met Megekko. Op tijd en volledig mijn bestelde orders geleverd.

Top store to build your first or new build. Recommend to all my friends

Everything easy to understand. Wide options of paying. High professionals in support dep. Easy to make return if needed and the most but not at least important it is very fast delivery with high level of package to prevent any possible damage during transportation

Snelle levering en afhandeling!

Tot nu toe, nog geen artikel gehad wat ik bij Megekko heb besteld waar ik gezanik mee had. Aangaande garanties dus geen ervaring met de service verder.

Snel

Snelle levering en duidelijk info over je bestelling! Ik raad iedereen aan om hier je spullen te halen

Magique

J'ai toujours commandé mes pièces chez Megekko et elles sont toujours arrivées dans un délais très bref ! Une qualité d'envois et d'emballage, merci Megekko !

Perfect!

Snelle levering, makkelijk te bestellen en betalen

Excellent

A recommander ! Ce n'est pas la première commande mais toujours aussi rapide dans le délais d'exécution et d'envoi. 1 jour ouvrable et l'on reçoit la commande voire le lendemain si avant une certaine heure. Matériel toujours bien emballé, tracking du colis disponible. Rien à redire !

Great, as always

I bought my first computer in the Netherlands from Megekko and used them ever since. Fast, reliable and even throw in an occasional gift!

Goede service en goedverpakt

Bestelling zou uitgesteld worden omdat een product er niet was, toen ik gemaild had hadden zij dit meteen opgelost en werd mijn bestelling de volgende werkdag geleverd.

So far so good

Ok

Duidelijke site en soepel bestelproces!

Het vinden van juiste monitor was door goede beschrijving makkelijk en bestelproces en bezorgen verliep soepel!

Snelle levering zoals altijd

kwaliteit /prijsverhouding super

wat de site opgeeft met levering de volgende dag klopt precies en service perfect

Fantastisch geholpen

Ik had me de laatste jaren wat minder verdiept in de nieuwste en beste pc onderdelen, gelukkig heeft een super vriendelijke medewerker genaamd Maxim mij uitstekend kunnen helpen met achterhalen wat het beste zou zijn voor het budget en doel van de computer. Hiernaast zijn ook nog eens de prijzen het beste dat je in Nederland kan vinden. Zou hier zeker nog een keer winkelen!

Goede produkten met strakke prijzen

Zoals gebruikelijk bij MeGekko is het product de volgende dag al afgeleverd. Uiteraard goed verpakt aangekomen. Daarnaast zijn de prijzen, van de prodcuten die ik gekocht hebt, erg goed.

Snel en goed

Al mijn onderdelen voor een nieuwe ITX build besteld en alles was de volgende dag geleverd. Na het bouwen ging alles probleemloos aan.

Spinveld 8

4815 HS Breda