Product nooit geleverd en mijn geld kwijt
Product nooit ontvangen, en wat hun betreft mijn geld kwijt.
Product besteld en van te voren via iDeal betaald. 2 dagen later een e-mail van DHL ontvangen dat het product afgeleverd is. nooit een bezorger gezien en product simpelweg niet ontvangen.
Contact opgenomen met Megekko, copy/paste antwoord of ik bij de buren heb aangebeld en nog een werkdag wil wachten.
Overal aangebeld, geen pakket. Rustig afgewacht. nog steeds geen pakket.
Onderzoek bij hun bezorger DHL gestart door Megekko. Resultaat onderzoek, wat ik "toevallig" precies anderhalf uur na de 14 dagen wettelijke bedenktijd ontving, was "Geen bijzonderheden gevonden" en een flutverhaal over dat o.a. de GPS tracking van hun rit onderschrijft dat het product bij de geadresseerde (midden in de binnenstad, hah!) afgeleverd is, en wat Megekko betreft was daarmee de kous af, geen oplossing geboden, geen coulance, niks.
Megekko negeert echter compleet het feit dat ik in eerder contact met hun een week hiervoor al om mijn geld terug had gevraagd en daarmee de aankoop al had ontbonden. Het maakt dan sowieso niks uit wat op dat moment de bezorgstatus van het product in kwestie is, dit is wettelijk geregeld. Zij reageren zelfs ook niet meer op mijn e-mails en ik kan dus schijnbaar wat hun betreft fluiten naar een bedrag met drie nullen.
Dit soort praktijken zijn borderline oplichterij.