Super mooie levering, op tijd, direct en to the point. Bedankt Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening. Het pakket is in originele staat aangekomen. Ik kan niets anders toevoegen dan... Topservice!

Waardeloze service

Meerdere monitoren bij dit bedrijf gekocht. De laatste bleek bij levering defect. Meteen gemeld en de monitor opgestuurd. Er bleek volgens dit bedrijf niets aan de hand met de monitor. Na 2 weken de monitor weer retour ontvangen. Echter blijkt hij bij ons nog steeds defect. We zijn inmiddels al 2 maanden verder en de klacht wordt niet opgelost. Megekko geeft niet thuis en zegt dat de termijn is verlopen terwijl de monitor nooit heeft gewerkt. Koop nooit bij dit bedrijf! Wat een waardeloze service! 1 ster is nog teveel.

Gewoon goed!

Snel geleverd, netjes ingepakt, goede kwaliteit!

Super snel geleverd

Zaterdagmiddag besteld maandag geleverd.

Supersnelle levering en sterke prijzen

Zeer keurige website. Enorme responsieve klantendienst. Aanrader!

Very good.

Thanks.

Goede kwaliteit en snelle service

Aantal keren een twijfel gehad in mijn bestelling waarna ik dingen toch nog wilde aanpassen. Klantenservice reageerde op verschillende momenten binnen 30 minuten. Alles gekregen wat ik besteld had en bijna allemaal in schadeloze verpakking. Alleen mijn PSU kwam met een deur in de verpakking binnen, maar aan het product zelf is niets beschadigd.

PC Upgrade kit voor een heel goede prijs/kwaliteit verhouding snel geregeld!

Voor het upgraden van de computer bij Megekko uitgekomen. De juiste componenten voor een gunstige prijs én geleverd volgens afspraak. Producten overzichtelijk op de website, snel te vinden en door goed te filteren én te kunnen vergelijken wordt de keuze (iets) makkelijker. Na de upgrade later óók een nieuwe monitor en netwerk switch bij Megekko aangeschaft.

Zoals belooft volgende dag bezorgd in perfecte staat

De Samsung Odyssey G8 Oled gehaald en kan niet blijer zijn. Bestelling die ik hier plaatst zijn tot nu toe altijd goed en optijd gegaan.

Goede zaak

Zoals altijd snel geleverd en goede service van Megekko.

goede service

Had een moederbord en een setje kabels besteld. De kabels konden niet direct geleverd worden. Het moederbord werd direct opgestuurd. De kabels had ik achteraf niet nodig en de order kon makkelijk geannuleerd worden

Beste prijzen en goed geleverd

Goede ervaring met Megekko. Al 2 pc’s gebouwd met onderdelen van de site. Alles netjes geleverd en lagere prijzen dan andere sites.

Fast and great

I knew the store from 2023GAMEfouce and felt safe in my purchase. The delivery arrived in 2 days and the response was fast. It was my son's birthday and I'm glad I was able to purchase a good product.

Goede prijs, bezorging, en service

Ik heb mijn hele pc bij Megekko gekocht, en daar heb ik geen seconde spijt van. Elke dag een mail die precies uitlegt wat er binnengekomen is en of de bestelling nog op dezelfde dag staat. Al was er een dag vertraging, is het alsnog een mooie 5 sterren waard

Vlot en zorgeloos

Bestellen kan moeiteloos, Communicatie is duidelijk. Het leveringsproces en de tussentijdse updates zijn correct en op tijd. Dienst na verkoop werkt goed. Heb een monitor retour gedaan omdat ik hem te donker vond. Ook dit was geen probleem met de 30daagse retourgarantie. Heb zelfs de dichtstbijzijnde retourpunten in de mail ontvangen zodat ik zelf geen moeite moest doen met zoeken. Een echte aanrader!

Geweldige service

makkelijk te bestellen, en snelle levering producten goed verpakt dus veilig voor verzending

Topervaring!

Onmiddellijk en vriendelijk antwoord op mijn vraag via email. Goede prijs voor een merkartikel, de volgende dag al geleverd zoals beloofd.

goedkoper dan anderen . snel verzonden

goedkoper dan bij anderen en echt volgende dag in huis

Snelle levering maar geen pakket

Snelle levering maar geen pakket gehad enkel lege doos..

Ongelofelijk snelle levering

Goed verpakt. Woensdag middag besteld en de volgende dag geleverd.

Erg goed geholpen door Megekko

Per ongeluk het verkeerder artikel besteld. retourneren ging soepel en snel. daarna bliksemsnel de juiste artikelen binnen gekregen na de tweede bestelling. Megekko is een aanrader

Very fast delivery with great customer support

I ordered 4 different electronic tools from megekko and needed to cancel one of them to buy a better one. Every step of shopping was great and customer center helped me in 10 minutes to cancel my order. I definitely suggest this shop for online shopping.

Precies wat je wil

Goed assortiment met scherpe prijzen. Altijd snelle bezorging zoals op de website aangegeven.

Eindelijk

Eindelijk de knoop doorgehakt, mijn oude videokaart te gaan vervangen met een nieuwe 4060. Ik wilde Project U gaan spelen, bleek ik niet voldoende VRAM te hebben. Startfield liep ook al moeizaam dus kwam ik na veel onder zoek en vergelijken uit op een 3060, 4060 en 4070 uit. en het is dus een 4060 TI met 16 GB geworden. Spelen lopen weer vlotjes en ik helemaal blij. Moest wel de "oude doos" van mijn voeding zoeken want daar zaten nog de voedingskabels voor de videokaart in, die zitten er niet bij. Tot nu toe helemaal HAPPY !!!!!!!

Als iemand snel is, dan is het wel Megekko

Ik had even snel een WiFi kaart voor mijn computer nodig en daar ik nog wel eens wat bij Megekko bestel, ben ik weer bij hun uitgekomen omdat zij snel leveren.

Spinveld 8

4815 HS Breda