There was missunderstanding with delievery however I got instant replay and action during the evening!

Megekko is great!

Good price, fair offers, customer service was super fast as well as delivery.

alles ging goed behalve mijn eerste pacet

mijn eerste pacet werd gemeld als geleverd terwijl ik niks kreeg het had me verward gemaakt en bang dat ik gewoon mijn geld heb verbrand. gelukig met meggekos support ben ik naar een ophaalpunt geggaan en het kunnen ontvangen. dit was tuurlijk nite fijn maar mijn andere paketten zijn aangekomen zonder probleemen

Mooie videokaart

Ik had een 3090 en ging naar een 4070super alles is zelfde maar 220wat ipv 350w. Kaart heeft geen rgb tot mijn verbazing vandaar minder sterren. Voor de rest perfect en mooi uitziende werkende kaart.

Vlot bestelproces.

Keurig op tijd geleverd en alles was goed verpakt. Harddisks in noppenfolie en doos opgevuld met luchtzakjes. Goede communicatie via de mail.

top

zeer groot assortiment, van bestelling tot levering prima geregeld

Was snel en netjes

Ben super blij met het scherm

Snelle verzending

Snelle verzending, goed verpakt en prima product.

Prosto szybko i dokładnie.

Wszystko się zgadza dostawa przed terminem piękna sprawa , jestem zadowolony.

• Poleciłbyś nas? Tak

Altijd goede ervaringen met Megekko

werkelijk super!

Supersnel met verzenden en indien niet direct op voorraad houden ze zich ook strikt aan de beloofde bezorgtijd, Je krijgt netjes een email over de stand van zaken van je bestelling en ook wanneer het bezorgd is. en bij retourzendingen wordt e.e.a. ook heel snel afgehandeld. Nooit gezeur over waarom en/of waarom niet etc. Niet goed geld terug! En het zou sterk zijn als ze niet hebben wat je zoekt! Prachtige collectie. Wat wel fijn zou zijn is een Technische helpdesk cq advieslijn!!! Telefonisch en/of via mail of chat.

Nooit problemen gehad.

Ik heb ondertussen al 2 pc’s gebouwd met behulp van Megekko en ik heb nooit er gezeik mee gehad. Mijn eerste pc had een moederbord die niet werkte, teruggestuurd en toen een nieuwe gekregen en me pc daarna voor 3 jaar gebruikt. Mij behouden ze zeker als klant!

Super snelle en correcte levering

Super snelle en correcte levering van goede en betaalbare producten.

Snelle levering, snelle klantenhulp

Kijk als je problemen hebt bij megekko ligt het waarschijnlijk niet aan de site maar aan het mannetje dat er op zit

Great experience!

Efficient, good everything in a matter of days. Very proffesional!

Altijd Betrouwbaar en Supersnel!

Ik heb meerdere keren bij Megekko besteld en ben telkens weer onder de indruk. Elke bestelling is netjes op tijd geleverd, precies zoals beloofd, wat ik persoonlijk een grote plus vind. De website zelf is ook supergebruiksvriendelijk en overzichtelijk – je vindt snel wat je zoekt, en de prijzen zijn vaak ook nog eens scherp. Of het nu gaat om PC-onderdelen, gadgets, of andere techproducten, Megekko blijft voor mij een betrouwbare keuze. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een vlotte en no-nonsense winkelervaring!

Altijd snel geleverd.

Snel én servicegericht!

Had een Nas en 4 stuks WD Red 8TB disks besteld. Was de volgende dag al binnen! Na installatie van het spul bleken 2 disks DOA. Dus direct retour aangemeld. Binnen een dag was de retourzending geregeld en twee dagen later had ik de vervangende disks al in huis! Top geregeld!

Uitstekende en snelle service

Prima leverancier met snelle levering en een goede prijs. Voor de tweede keer hier een NAS-schijf gekocht, binnen een dag geleverd en werkt als een trein.

Uitstekende Service

Zeer gewaardeerde website, veel producten en natuurlijk de streams op twitch zijn geweldig!

fantastich

het ging snel ik wist waar de pakjes waren ik kreeg direct bestelling is ontvangen en ik werd niet bezorgd

Overzichtelijke site, super klantenservice

Had per ongeluk een verkeerd onderdeel besteld op zondagmiddag, zondagavond om 21:00 nog reactie en was de bestelling aangepast. Top service en super snel!

Honestly the best store for PC parts

This place is amazing. Greats service and fast shipping. I had to RMA something and it was quick and efficient.

Snelle en correcte levering

Bestelling tijdig geleverd en onmiddelijk een antwoord op een vraag via mail. Super service!

De monitor was zelfs gekalibreerd! Tegek, dankjewel.

Spinveld 8

4815 HS Breda