Snel, makkelijk en goed.

Meerdere malen gebruik gemaakt van Megekko in de afgelopen jaren en tot op heden altijd perfect geregeld. Duidelijke webshop. Goed verpakt en snel bezorgd. Veel betaal en bezorgmogelijkheden (afhalen op post.nl droppunt).

Goeie prijzen, snelle levering

Product zoals omschreven, snel geleverd

Snel en kwalitatief

Snel geleverd en kwalitatief materiaal. Zeer tevreden.

Bestelling aangepast

Begon niet zo goed omdat ik na het bestellen te horen kreeg dat spullen toch niet voorradig waren. Vriendelijk klantenservice/Claudia heeft bestelling dezelfde avond nog in overleg aangepast zodat het de volgende dag toch nog geleverd kon worden. 5 dagen later stond teveel betaalde terug op mijn rekening, top!

Alles aanwezig en snel ontvangen.

Brede assortiment met een snelle levering en als een artikel niet compatibel is of als je simpelweg niet tevreden bent, is het geen problem om het terug te sturen. Jammer vind ik wel dat megekko geen telefoon service heeft.

Prijzen, product keuze en klantenservice uitstekend!

Prijzen, product keuze en klantenservice uitstekend! Algemeen ervaring HELEMAAL TOP! Shoutout naar Claudia van de Klantenservice, die had mijn probleem binnen no time opgelost!!! <3

Rapidité

Très très rapide efficace prix plus que correct merci vraiment

• Zou u ons aanbevelen? Yes

5 stars

Top..top …

Waardeloos

Voor €2125 ongeveer besteld bij Megekko om een pc samen te stellen. Mijn broer die er verstand van heeft, heeft alles correct in elkaar gezet en daarbij zijn geen fouten gemaakt. In principe werkt alles van de pc, behalve de Asus LAN driver, welke niet de software correct kan installeren op de PC. Ik heb het ook via Armoury Crate geprobeerd, maar ook dat leek niet correct te werken. Aangezien ik zelf weinig ervaring heb met het installeren van Asus software of Armoury Crate van Asus, verzocht ik Megekko om hier wat advies over te geven of mij hierbij de assisteren. Uiteindelijk krijg ik een soort van volgende reactie: Je kan op ons forum kijken en zoek het voor de rest maar lekker uit. Waardeloze service dus wanneer je hulp nodig hebt.

Snel, makkelijk en duidelijk.

Snel, makkelijk en duidelijk.

Heel erg tevreden

Ik ben tevreden met mijn bestelling, alles werkt naar behoren, gemakkelijk te installeren en goed in orde ontvangen.

Vlotjes

Vlot besteld en geleverd. Duidelijk overzicht voor garantie en retour. Aanrader

Goede prijs, snel verzonden!

Eerste keer hier besteld. Om 21u besteld, de dag erop al in huis. Goed verpakt en dan nog eens aan een zeer competitieve prijs!

Wel jammer dat ze geen klantenservice hebben. Maar voor de rest prima service en snelle levering.

Snel en scherpe prijzen

Ik heb in korte tijd drie keer een bestelling geplaatst. Drie keer snel geleverd, alles in orde. Contact met de klantenservice vraag meteen opgelost reageert binnen enkele uren op je mail. Ga hier zeker in toekomst weer bestellen.

Megekko doet wat het beweert

PC configuratie besteld en op tijd geleverd Echt de beste online webshop voor elektronica

Snel en zonder fouten geleverd

Ik heb - in brokken - al meerdere toestellen gekocht bij Megekko, want ik knutsel die nog graag zelf in elkaar. Dat is al elke keer prima verlopen zowel mbt levertijd en (geen) fouten in de geleverde goederen. Soms is de informatie voor onderdelen niet toereikend, maar dat gaat meestal al fout bij de fabrikant (en is dus geen probleem bij Megekko zelf al kunnen ze mogelijk die leverancier(s) daarop wijzen). Soms is het vb heel moeilijk vast te stellen welke connectoren gebruikt worden. Het is gebaseerd op tekeningen die niet alle details weergeven (een foto zegt dan meer). Ook de exacte ruimte bepalen wat iets nodig heeft (of welke plaats je over hebt) is niet altijd eenvoudig. Ergst: de kabellengtes. Vb of die bij een voeding voldoende lang zijn (en dan moet je soms nadien naar verlengstukken of extra kabels gaan zoeken).

Wisselende ervaring

Mijn ervaring met de klanten service vind ik in 1 woord slecht. Daar in tegen de hulp van het forum is prima.

Eenvoudig bestellen en snelle levertijd

Mooie website met een groot assortiment aan componenten. Snelle levertijden

Beste webshop

Klantenservice is top, webshop is makkelijk te gebruiken en word goed door gecommuniceerd over nieuwe producten. Altijd netjes afgeleverd, garanties worden top geregeld. Ook fijn om te combineren met de pop up store in Breda. Meer heb je niet nodig toch?

Verstand van zaken

Lang getwijfeld welk merk geheugen te nemen, door de goede informatie die bij product staat wordt dat stuk makkelijker

Snel geleverd minder 24 uur. Verder geen al ervaring met terug sturen of een klacht melden.

tevreden

heel tevreden snelle verzending

Polecam!!!!

Robię tu zakupy od dłuższego czasu. Maja dobre ceny i z reguły przesyłki dochodzą na drugi dzień.

• Poleciłbyś nas? Tak

ideaal & snelle levering

producten waren naar behoren & snelle levering

Spinveld 8

4815 HS Breda