Aussitôt commandé, aussitôt livré !

Article commandé un samedi, reçu directement le lundi. Emballage nickel, service au top !

Zeer sterk in dienstverlening en qualiteit

Zeer scherpe prijzen, perfecte leveringen...altijd aanrader

Mijn ervaring is al JAREN geweldig bij megekko

Ik had 7 producten besteld en 5 terug gestuurd en ik kreeg gewoon me geld terug want ik had dus 5 verkeerde besteld die niet paste op mijn pc behuizing en dat wist ik niet (De nieuwe noctua 120m nf a12x25 pwmR"ronde versie" past niet op standaard pc behuizingen, als case fans) Maar ik moest dus die vierkante hebben wist ik dus niet ...maar ik mocht ze gewoon ruilen en 1 van de producten had ik geopend en die mocht ik ook terug sturen en mijn geld terug krijgen (en daaruit heb ik de correcte besteld, die heb ik nu net binnen op 17 sept 2024, dus ik ben er heel blij om en mee) Er was ook een foutje van mij met het invullen van de producten maar dat is door hun verbeterd via een email en toen kon ik mijn geld toch terug krijgen... Als ik iets wil bestellen doe ik dat bij megekko, Dank Je voor je service megekko, jammer dat er niet zoveel winkels zijn van megekko als mediamarkt... het is net of de regering geen computer winkels meer wilt alles moet maar online.. ik heb soms liever dat ik met een persoon spreek die er meer van weet dan hoefde ik niet zulke fouten te maken Maar als je megekko vraagd dat helpen ze je wel (toch heb ik een persoon voor me dat ik vragen kan stellen zodat ik geen foute bestellingen hoef te maken.. als je ziet wat je koopt is het toch beter, MAAAAR!!!! megekko is met hun email en service en response tijd BIJNA net zo goed als een echt persoon voor je) Dus ja bedankt voor je service... en hulp.. (ik moest wel zelf voor het terug sturen van de artikelen betalen een €8 ook nog.. maar ik bestel al jaren bij megekko en nog nooit problemen gehad)

Uistekende pc en super snelle levering

Ik kende deze winkel niet maar na aanraden van vrienden hier toch een pc gekocht. Vond 2000 euro uitgeven in een winkel die ik niet kende het spannend, maar uiteindelijk zeer tevreden. Oude pc ging in de avond kapot. Nieuwe stond om 10:30 al aan voor installatie. Echt super. Kreeg er ook nog twee A games bij.

Soms de goedkoopste, vaak de onzorgvuldigste.

Ik heb meermaals producten gekocht bij megekko. Doorgaans is de prijs prima. Echter is het meermaals zo geweest dat de informatie die zij op de webpagina tonen onjuist is gebleken. Onder andere de levertijden blijken vaak langer uit te vallen dan beloofd. Tevens heb ik recent Tweakers pricealert ontvangen over een prijsverlaging van een product, waarbij op megekko stond dat de prijs vast zou staan voor 2 weken. Hierna is binnen een dag de prijs toch verhoogd, tegen hun eigen actie in. Dit beschouw ik als valse reclame. Van de klantenservice krijg ik hier doorgaans nietszeggende en mijns inziens nutteloze reacties van terug. Al met al ben ik niet gecharmeerd van dit bedrijf en koop ik hier alleen iets als het wezenlijk goedkoper is dan in andere winkels. Zo niet, adviseer ik dit concern te mijden.

goeie producten

Snel geleverd en uitstekend geholpen bij defect

Op vrijdagmiddag besteld en zaterdag geleverd, binnen 24 uur! Mijn 10gbe netwerk kaart kreeg ik niet werkend, dus een andere kaart besteld en deze retour gemeld. De fout lag aan mijn kant een combinatie van een tweede SSD in het M2 slot met de netwerk kaart in het PCIE x16 slot kon niet volgens de handleiding van het moederbord. Inmiddels had ik al een retourformulier ontvangen en heb ook gemaild dat de netwerkkaart toch werkte en wilde ik de nieuwe bestelling annuleren, daar kreeg ik ook weer een snelle bevestiging van en mijn iDeal betaling wordt terug overgemaakt

Snelle levering, goedkoper dan concurrenten

Afgelopen donderdag mijn videokaart bij Megekko besteld! De volgende dag had ik deze al binnen, dus van een snelle levertijd kan je wel spreken. Daarnaast was Megekko goedkoper dan de concurrenten, wat natuurlijk mooi meegenomen is.

Snel

Het ging heel snel

zeer snel

Zeer snelle levering

gemakkelijk besteld, snel geleverd !

Blij verrast door de snelle levering. Goed verpakt.

Mijn eerst ervaring met Megekko

Het was een fijne eerste ervaring met Megekko, materiaal besteld en twee dagen laten aan huis geleverd in België. Het materiaal al geïnstalleerd en werk zoals het moet. Bedankt Megekko voor de fijn e en goed service, dus een tevreden klant. Mvg Luc

Een ster omdat ik helemaal klaar ben met dit soort enquetes

Echt hoor, ieder bedrijf tegenwoordig wil dat je onderdeel uitmaakt van hun marketing campagnes terwijl ze gewoon hun werk doen. Ik ben er helemaal klaar mee en vanaf nu krijgt ieder bedrijf dat me op deze manier lastig valt de laagst mogelijke score. Als ik besluit een review te doen dan doe ik dat uit eigen beweging op een moment dat het mij uitkomt en niet omdat de een of andere opdringerige marketeer het een goed idee vond om mijn email adres te misbruiken.

Everything is perfect!

Fournisseur sérieux, et avec du stock ! Dommage pour Postnl comme livreur en Belgique...

goed geholpen

snel en goed geholpen

Super goede service en een super snelle levering

super

supersnelle levering.

Kanker goed

Beter dan azerty W rizz

Laptop

Snelle en correcte levering.

Snel levering

Snelste, goedkope, en klant vriendelijk

supersnelle levering

Heel blij met de ontzettend snelle levering, meteen de volgende dag (was een verjaardagscadeau). Goed op de hoogte gehouden van tijdstip van bezorging

Perfect!

Alles volgens het boekje en alles is prima verlopen! Geen schade niks

Rapide, efficace et colis très bien emballé et protégé

Ma commande est arrivé après seulement 2-3 jours. Le colis était parfaitement emballé et protégé. Plateforme facile d'accès. Très bonne 1er commande, Je recommande !!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Redelijk prima

Het zou wel fijn zijn als er voor onervaren mensen koel pasta als optie bij geleverd kan worden.

Snelle en goede levering na bestelling.

Na bestelling tegen goede prijzen was de levering snel en goed.

Spinveld 8

4815 HS Breda