Mijn ervaring is al JAREN geweldig bij megekko
Ik had 7 producten besteld en 5 terug gestuurd en ik kreeg gewoon me geld terug want ik had dus 5 verkeerde besteld die niet paste op mijn pc behuizing en dat wist ik niet
(De nieuwe noctua 120m nf a12x25 pwmR"ronde versie" past niet op standaard pc behuizingen, als case fans)
Maar ik moest dus die vierkante hebben wist ik dus niet ...maar ik mocht ze gewoon ruilen en 1 van de producten had ik geopend en die mocht ik ook terug sturen en mijn geld terug krijgen (en daaruit heb ik de correcte besteld, die heb ik nu net binnen op 17 sept 2024, dus ik ben er heel blij om en mee)
Er was ook een foutje van mij met het invullen van de producten maar dat is door hun verbeterd via een email en toen kon ik mijn geld toch terug krijgen...
Als ik iets wil bestellen doe ik dat bij megekko, Dank Je voor je service megekko, jammer dat er niet zoveel winkels zijn van megekko als mediamarkt... het is net of de regering geen computer winkels meer wilt alles moet maar online.. ik heb soms liever dat ik met een persoon spreek die er meer van weet dan hoefde ik niet zulke fouten te maken
Maar als je megekko vraagd dat helpen ze je wel
(toch heb ik een persoon voor me dat ik vragen kan stellen zodat ik geen foute bestellingen hoef te maken.. als je ziet wat je koopt is het toch beter, MAAAAR!!!! megekko is met hun email en service en response tijd BIJNA net zo goed als een echt persoon voor je)
Dus ja bedankt voor je service... en hulp..
(ik moest wel zelf voor het terug sturen van de artikelen betalen een €8 ook nog.. maar ik bestel al jaren bij megekko en nog nooit problemen gehad)