Snel en vertrouwd!

Recent besloten om een eigen game PC te bouwen, en daarbij Megekko gevonden voor de bestelling van onderdelen. De bestelling was de volgende dag al in huis, met een uitstekende verpakking en dus veiligheid. Met de garantie en makkelijke navigatie van de website is dit nu mijn vaste leverancier van nieuwe onderdelen en accessoires!!!

peppie bedrijfje

Shop nu al 2 jaar bij megekko en het is gewoon by far het beste bedrijfje waar ik tot nu toe mijn aankopen heb gedaan. livestreams zijn ook wel geinig Peppie.

Levering optijd en top monitor

Optijd bestelt en volgende dag al binnen.

Uitgebreide Keuze en Snelle Service voor de Tech-liefhebber!

Megekko biedt een uitgebreide keuze voor de tech-liefhebber en levert snelle, goede service. Jongstleden heb ik Unify-producten aangeschaft en ben zeer tevreden met zowel de kwaliteit als de snelle levering. Altijd tevreden met mijn aankopen. Goed bezig, Megekko!

Alles ok

Niks op aan te merken. Besteld, verzonden en goed aangekomen.

perfect

2 x 1 laptop en later nog 2 losse muizen besteld. alles binnen 1 a 2 dagen in huis.

Wen top bedrijf die alles zo goedkoop mogelijk heeft en ook nog eens in de twee weken livestreams diet met giveaways. En ze hebben er verstand van

Kortweg geweldig

Goeie prijzen, perfecte site en snelle levertijden. Zogoed als alles dat je maar kan wensen en een goeie service ook.

uitstekende service

geen problemen gehad, uitstekende service, ook met retouren en garantie

snel en goed

goed, snel, goede prijs

Het bestellen gaat zeer fijn dankzij hun mooie webshop, wat vooral fijn is als je voor half 11 besteld is het morgen in huis en dat is inderdaad ook zo! Ik heb al meerdere dingen van Megekko besteld en ik heb tot nu toe nog geen klachten over hun te kunnen vertellen. Ze hebben goeie klantenservice en ook als ze jou pakket of pakketje bezorgen dan komt het netjes met genoeg bescherming naar jou toe.

Super goed

Super snel perfect gebezorgd

Fijne winkel

Ik heb inmiddels mijn hyte systeem compleet. Een mooie en snelle pc Alles bij Magekko gekocht. Voor 23:00 is de andere dag thuis. Heb ook anderen aangeraden om daar te winkelen. De locale pc winkel in Almelo heeft maar een zeer kleine keuze van onderdelen. En ook best prijzig Daarom magekko 5 ster

Klantenservice ellende

Moederbord bestelt van 160 euro dat onderdeel was van een bestelling van meer dan 500. Kapot geleverd en direct ongebruikt teruggestuurd. Krijg ik bericht terug dat het binnen garantie gerepareerd wordt door de leverancier. In andere woorden zit ik nu dus een maand zonder moederbord en heb ik dalijk dus in plaats van een nieuwe een gerepareerd kapot product. Gemailt en krijg vervolgens een mail terug dat het mijn schuld is en dat ze dus niks anders kunnen doen. Al dit over een moederbord van minder dan 200 euro terwijl ik misschien al wel meer dan 10k bij hun aan spullen heb gekocht. Erg jammer. Ook nergens telefonisch te bereiken.... Producten zijn vaak prima en de prijs is goed maar de reden is dus duidelijk het gebrek aan goede service. Ook heb ik wel eens gelezen dat ze hier geretourneerd producten als nieuw verkopen (zie ook het ontbreken van tweede kans producten op de website) dit is nu wel bevestigd want ik zie geen andere manier waarop dit gebeurt kan zijn. Ook stond er duidelijk in de mail van klantenservice dat die in het "systeem" gezien heeft dat ik een nieuw, ongeopend product geleverd heb gehad..... dit zou toch altijd het geval moeten zijn? Waarom moet je dit controleren? Dit lijkt dus wel dat te bevestigen. Kortom bestel ergens anders. Vervolgens nu ook al meerdere dagen radio stilte en geen reactie op de mail. Het is allemaal prima en leuk als de producten goed zijn. Maar zodra je een probleem hebt en bij de klantenservice moet zijn is het ellende. Kies voor een ander, ook al is het misschien 5 euro duurder. Dan weet je tenminste dat je bij problemen niet genaaid wordt.

Goed.

Heb het laat in de avond nog net op tijd besteld en had hem de dag erna al gelijk binnen + 4 gratis games. De GPU werkt perfect en nog nooit boven de 60 graden geweest echt top.

De winkel voor PC onderdelen

Ik heb nu meerdere keren via megekko spullen voor mijn pc besteld. Megekko heeft een groot assortiment, dus heb ik altijd kunnen bestellen wat ik wilde hebben zonder te hoeven kijken of megekko dit wel in hun assortiment heeft. Hiernaast is alles ook voor een goede te koop. Ik heb ook een keer iets terug moeten sturen en heb hierbij geen problemen gehad.

Alles was perfect

super

perfect

mijn ervaring, een dikke videokaart besteld en de volgende dag netjes ontvangen incl. informatie mbt de cashback en hoe de gratis game te verzilveren, foutloos..

Goede hoogwaardige producten

Snelle levering, verpakt naar kwetsbaarheid. Eén van de weinige leveranciers van Adata producten in NL

Klantenservice drama

Hier een moederbord bestelt, kapot geleverd en meteen teruggestuurd. Krijg ik vervolgens een mail terug dat mijn nieuw bestelde moederbord terug gaat naar de leverancier voor reparatie. Dus nu zit ik zonder moederbord voor een maand en heb ik dalijk een gerepareerd kapot moederbord ipv een nieuwe. Klantenservice stuurt een mail terug met fotos van de kapotte pin wat ik aangaf bij mijn retour (ja duh) en geeft dus eigenlijk mij de schuld. Misschien wel meer dan 10k aan pcs, onderdelen etc bij hun bestelt en eerste keer isssues met een product en nu dit over een moederbord van minder dan 200 euro. Vaste klant kwijt dus. Bestel alsjeblieft bij een ander. Ook geen telefoon nummer aanwezig dus ik kan ze niet eens bellen. Geweldig dit.

Goede communicatie tijdens levering. Minpunt: zag een dag later dat de monitor 50 euro goedkoper was geworden. Daar ik al meer spullen had gekocht vind ik dat het wel zo netjes was geweest om mij even te informeren daarover

Snel geleverd en goede/duidelijke klantenservice

Ik hem meerdere bestellingen geplaatst en heb ze allemaal snel gekregen en als je een vraag hebt kun je altijd terecht bij de top klantenservice

Good and 100% perfect online store

Bought my all setup there spent a good ammount i got troubles with the pc turning itself off by itself and took it back to support they gave very good maintenance to it and works perfectly i recommend it completely trustworthy and prices are also ok still shopping with Megekko always! Delivery’s also always on time!

De Gigabyte Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G levert goede prestaties met een strak ontwerp, ideaal voor gaming (1440p). De kaart werkt uitstekend, maar de software, zoals Gigabyte Control Center, is wat onduidelijk en de integratie met Corsair's iCUE loopt niet soepel. Ondanks deze kleine minpuntjes ben ik zeer tevreden met mijn aankoop.

10/10 prijzen en service

Altijd goede prijzen en service als je het nodig hebt.

Spinveld 8

4815 HS Breda