Telefonisch contact gehad voor overleg, besteld online en de volgende dag geleverd. Goed verpakt. Helemaal prima.

Keurig en snel ontvangen.

Goed verpakt.

meer dan uitstekend

Zoals gewoonlijk een uiterst snelle levering en de kwaliteit van het, door mij zoveelste blik, houtteer is uitmuntend.

Goede prijs, goede service en goed assortiment

Ik heb snel de juiste informatie gekregen bij de klantenservice en de producten kwamen zeer goed ingepakt aan! Niks op aan te merken.

Top materiaal

Vlug geleverd. En echt goed materiaal is echt een aanrader om het bij hun te bestellen. Ik heb hun gevonden via internet geen spijt van.

Correct voor levering , afhandeling en vooral kwaliteit .

Uitstekend dus

Wereld klasse!

Reeds meerdere malen producten besteld zonder enige problemen! Goed materiaal tegen een redelijke prijs en stipte levering ook in België!

Heel betrouwbaar.

Het lukte me niet om via de website te bestellen, maar het was geen probleem om het telefonisch te doen. De verpakking vond ik heel solide.

Goed, maar afhalen duurde veel te lang

Bestelproces prima. Product niks op aan te merken. Prijs oké. Afhalen kost echter onnodig veel tijd. Eerst was ik bij de verkeerde deur. Bij de juiste hal was ik gelijk aan de beurt, maar het duurde toch globaal 15 minuten voordat ik met één blikje pasta weer kon vertrekken.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd.

Goed product

Ik had het vorig jaar al eens nodig, toen tervreden over, dus logisch dat ik het nu ook weer bestel. Ergens een klein scheurtje lop de naden van mijn dakbedekking. Naden insmeren.....en opgelost. Geen lekkage meer

heel tevreden

Perfect heb lijnolie besteld en die is op tijd en keurig afgeleverd

Goed en goedkoop!

Goede lak. Strijkt goed uit, werkt makkelijk. Deuren weer mooi in de glanzende lak!

Goed en snel

Goede service en snelle levering makelijker website

minder vlotte levering

Bestelling van 3 grote potten van 25 liter verf ging vlot. De levering werd in 3 paketten geleverd en dit op 2 verschillende dagen. Elk van de 3 paketten was beschadigd. De verfpotten waren alle 3 ingedeukt, maar gelukkig geen verflek. Ik heb de indruk dat de kartonnen doos wat te licht was voor de zware verfpot.

Goede snelle levering en goede verf

Goede verf voor buiten

Prima en snel geleverd

Heb al verschillende keren Afinol beits besteld. Prima beits voor een goede prijs. Altijd heel snel geleverd.

Snel, super geregeld!

Snelle verzending

Fijne site, goede prijs en snelle verzending.

Gemakkelijk zoeken

We hadden snel onze keuze gemaakt, besteld en binnen twee dagen binnen

Geweldige verf

Lijkt goed, fijn te verwerken

Levering snel, zelfs in Frankrijk. Strijkt mooi uit. Sterkte van de verf op termijn moet nog blijken.

Ervaring met product is goed; de verpakking kan duurzamer zonder PUR

Goed.

goeie service

enkel verwittigen wanneer er ongeveer geleverd wordt zou beter kunnen

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer