perfect

bestellng gedaan, snel geregeld, snel bezorgd, goed verpakt

Ruwol lijnzaad gekookt besteld voor onderhoud bamboe. Goede en duidelijke omschrijving. Lijnzaadolie doet wat ie moet doen prachtig resultaat. En ook nog eens een snelle levering.

Snelle levering.

Snel geleverd. Mooi product. Goede prijs. Zeer tevreden

goede service

snelle en goede levering. Prima bedrijf

correcte en snelle levering

perfect op de hoogte gehouden en op tijd geleverd!

Binnen 24 uur bezorgd. Moet het product nog verweken

bestelling snel geleverd

alles in orde

in orde

snel en vakkundig

snelle service ik had wel de hoop na 3 x betellen als inkoper wat korting te krijgen. maar goed betaald is betaald.

Snelhijd super

De besteling was er de volgende dag, goed ingepakt.

De bestelling was niet helemaal goed aangekomen, maar na contact met Verf Bestelsite prima opgelost.

Top site met veel keuzes.

Vele merken te bestellen en een snelle levering!

zowel levering als producten waren in orde

nog geen problemen mee gehad

Boven verwachting

Wat een fijne verf voor in de stallen. Makkelijk besteld en snel geleverd.

Aangezien het product nog niet is gebruikt, is het zeer moeilijk om een recessie te noteren.

Aangezien het product nog niet is gebruikt is het moeilijk om een recessie te noteren

goed in de verf

Prima website makkelijk te betalen snelle levering

keurig en vlot geleverd

Moet nog ermee (Afinol Bruinoleum) aan de slag

Goede levering vriendelijk personeel

Deze keer besteld en zelf in Deventer opgehaald. Enige minpunt is dat de afhaallocatie niet met een bord op het gebouw of langs de weg is aangegeven . Alleen een paar kleine stickers bij een deur die bij navragen bij een ander bedrijf werd aangewezen.

werking site probleem matig

Bij de betaling gaat het mis, je krijgt al een bevestiging voordat betaald is, wij kregen zelfs 2x . Betaling moeilijk te regelen, met behulp van uw medewerker op de informatie desk kon alles nog geregeld worden

Lekkend artikel ontvangen, geen reactie

Heb een lekkende, en deels leeggelopen, fles Ruwol waterglas ontvangen. Op mijn melding daarvan geen enkele reactie ontvangen, behalve een herinnering een beoordeling in te dienen. Ik word niet vrolijk van dit bedrijf.

Vlot geleverd

Strijk goed uit en dekt prima

is goed

donderdag besteld en de volgende dag al in huis verder niks op aan te merken

Zeer vlotte levering

De enige vertragende factor bij de levering is de traagheid van Postnl

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel geleverd zodat ik vlug kan beginnen

Mijn ervaring is voldoende

Mijn ervaring is goed. echter is er tijdens het vervoer een blik lek geraakt, ondanks dat er verpakking materiaal in de doos aanwezig was. Er was een deuk in een blik ontstaan precies op het scharnier van het hengsel. mogelijk dat hier nog eens naar het verpakken gekeken kan worden om dit in de toekomst te voorkomen.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer