Prima verf!

De verf is erg goed, en tegen een schappelijke prijs. Prima service en vlotte verzending. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Echt een geweldig bedrijf!

Attent, aardig en altijd correct behandeld via de mail. Bestellen van materialen gaat eenvoudig en snel in huis. Top bedrijf en altijd bereid om elkaar te helpen als het echt nodig is. Dank jullie wel.

uitstekend

Alles wordt snel geleverd en is van prima kwaliteit.

Goed bedrijf

Snel antwoord en levering

prima!

prijs ok, bestellen ging goed. Levering in perfecte verpakking.

Gewoon goed

Goede snelle levering

Snel geleverd wat ik bestelt heb

Snelle levering Goed verpakt En precies de RAL design kleur die ik bestelt had, in gewone winkels was dat erg lastig

perfect zowel prijs als kwaliteit en snelle levering TOP !!

perfect zowel prijs als kwaliteit en snelle levering TOP

Uitstekend bedrijf.

Snelle levering, nette prijs.

snelle levering , goed verpakt , correct !!!

heel snel thuis en goed ingepakt , afgeleverd . Ook website is easy !

Zeer snelle levering mooie kwaliteit verf. Zo doorgaan .

De dag erna geleverd

Product wer profesioneel ingepakt en verzonden.

Netjes oprijd geleverd

Helemaal tevreden, volgende dag geleverd netjes verpakt.

really bad

your post office do not deliver the package (you do not even care )about it you do not pay back the money you do not answer e mail do not count on me to make you a good reputation.

• Would you recommend us? No

alles perfect bezorgt en snel

ik heb al veel besteld bij verfbestelsite. nog nooit fout gegaan!

Ik ben tevreden over de verf , snelle levering .zeker voor herhaling vatbaar.

Enig probleem, beetje moeilijk te vinden op de site wat je wil

Snelle en correcte afhandeling

Ik zocht naar beits en snel gevonden via Verfbestelsite.nl Echt waar voor je geld! Snelle levering stelde ik erg op prijs en dat is zelfs gelukt.

Zeer snelle levering en de verf is van goede kwaliteit

Het bestelproces is eenvoudig, daarna een supersnelle levering. De producten zijn ook van goede kwaliteit, Ik heb de metaalverf besteld en deze bevalt altijd goed. Dit is dan gebaseerd op ervaringen uit 2017. Deze week heb ik hetzelfde merk verf bestelt en vertrouw erop dat de kwaliteit nu net zo goed is. Net als in 2017 heb ik een RAL kleur bestelt. Nu een andere kleur maar deze wijkt wat af van de kleurenwaaier die ik heb gebruikt. Ik moet nog zien hoe de kleur geworden is wanneer deze goed droog is. De vorige levering was precies op kleur.

Goed prima service snelle levering

Goeie service snel bezorgd.

Fijn product om mee te werken en goed resultaat.Ga het product zeker nogmaals gebruiken, top.

Zeer tevreden!

Bestelling verliep zeer vlot. Het bestelde product is van uitstekende kwaliteit. Zeer tevreden!

Besteld en snel in huis.

op zondag lak besteld, en maandag in huis. zeer snelle levering en een goede kwaliteit lak.

Top geregeld

Heel vriendelijk mooi op tijd

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer