Goede site, snelle levering. Fijn product.

Gemakkelijk besteld en snel bezorgd. Fijn product om mee te werken.

Snelle levering...

Ik heb betonverf gebruikt voor mijn betontegels ,U- elementen en plantenpotten... Resultaat is uitstekend, alles straalt weer strak en nieuw uit, ben zeer tevreden. Het verf is zijglans en goed en makkelijk aan te brengen.

Duidelijke website en snelle levering.

Producten eenvoudig te vinden en zeer duidelijke info over producten. Levering is snel en communicatie ruim voldoende.

Nette verpakkingsmateriaal.

Zeer net verpakt.

Prima verf voor de vloer

Eerste keer bij deze firma besteld, en dik tevrede.

Mooi op de afgesproken tijd afgeleverd

Vandaag besteld morgen in huis

verf

niets te klagen goede verf

Snelle Levering

Alles naar wens verlopen maar graag had ik op de website wat meer info gehad over achteraf betalen, dus in eerste instantie niets betaald bij Afterpay dacht dat dat niet hoefde, s'avonds mail gelezen dat er nog bij Afterpay toch vooraf betaald moest worden ,na dit gedaan te hebben verloopt alles weer spoedig

Prima product maar alleen harder leveren kan niet

Verfbestelsite levert prima producten maar nu heb ik van de bestelde 2 componenten coating de pot harder om gegooid. Dus wil ik een losse pot harder kopen maar dat kan bij hen niet. Dus nu kan ik 3kg coating weg gooien en een nieuwe set coating plus harder kopen. Verspilling van materiaal en geld !!!

Snel duidelijk

Duidelijk Snelle levering Gewoon top

Spul kwam te laat

Ik bestelde een middel om mijn lekkende dak nog voor de regen te kunnen dichten met bitumineuze verven. Dat was mogelijk, gezien de beloofde levertijd van uw site. Helaas, alweer ijdele hoop. Jullie suggereren een snelle levertijd, maar kunt die gewoon niet waar maken.

Prima geschikt voor mijn klus;keurig verpakt snelle levering!

Telefonisch goed advies gekregen,aansluitende bestelling vlot verwerkt

Zoals het hoort!

Bestelling snel en goed afgeleverd

Prima en snel geleverd.

Prima en snel geleverd. Top.

Gewoon goed

Netjes in degelijke verpakking bezorgd

Besteld en geleverd zoals word geadverteerd..

Super betrouwbare webshop.

Snelle levering en groot assortiment.

25 liter houtteer

Goed verpakt en voor een concurrerende prijs , en daar gaat het toch om als je online winkeld.

hele vlotte levering

ik heb de beits nog niet kunnen gebruiken aangezien het te slecht weer is, maar ik had de beits de volgende dag al in huis en deze was zeer goed verpakt!

Super snelle levering en zeer goed verpakt

Alles top

Hoede snelle service

Ik had de producten via de site bestelt, netjes de volgende dag werd het geleverd. Wij bleken toch iets tekort te hebben dan datwijzelf hadden uitgerekend. Hebben meteen gebelt en uitleg gekregen hoe we dat op een snelle manier konden regelen en nog geen 2 uurtjes laten kon ik het in Deventer ophalen. Goede producten en nette ,duidelijke uitleg erbij.

Zeer goed en snelle levering

Kreeg niet direct bevestiging via mail. Werd netjes teruggebeld maar spullen waren keurig binnen 1 dag geleverd. Telefonisch contact zeer vriendelijk

Prima levering

Duidelijke website. Goede keus kunnen maken.

super

snel geleverd / stevige verpakking / duidelijke website