Mijn ervaring is voldoende

Mijn ervaring is goed. echter is er tijdens het vervoer een blik lek geraakt, ondanks dat er verpakking materiaal in de doos aanwezig was. Er was een deuk in een blik ontstaan precies op het scharnier van het hengsel. mogelijk dat hier nog eens naar het verpakken gekeken kan worden om dit in de toekomst te voorkomen.

Tijdig geleverd.

Gewoon goed!! Onbeschadigde en tijdig geleverd.

Goede voorlichting netjes geleverd

Snelle service!!

Snelle service en een goed product!!

snelle levering en duidelijke site

Ik vond direct wat ik wilde hebben en alles stond duidelijk aangegeven.

Prima site makkelijk te bestellen en snel geleverd

Alles prima

Goede verf, snelle service

snel geleverd

Goed product en zeer vlugge levering

moeilijk voor als zelfstadige met jullie samen te werken

de dag erna geleverd zou vrijdag geweest zijn. de volledige levering zou misschien maandag in orde zijn(vandaag) 6 potten besteld van het zelfde product. wel in 3 keer geleverd. zo is de klus niet kunnen doorgaan op zaterdag en kan ik nu in mijn verlof de klus gaan doen. gevolg=> vakantie verzet, werkmannen moeten afbellen en her plannen, klant ontevreden. als jullie een lever datum geven hou je er u best aan.

Snelle service en goede kwaliteit.

Lijnzaad olie voor de tuin schutting. Prachtig resultaat en snelle levering.

de bestelling ontvangen

en vijf kruisjes waard Ik was te vroeg met reageren Johan Dronrijp

Snelle levering goed verpakt

Verf de volgende dag in huis

Prima geholpen vriendelijke mensen

Bestellen gaat gemakkelijk en ophalen ook Een aanrader

Snel leven van mij bestelling

Mooi

Goed produkt

Mijn bestelling is netjes ingepakt aangekomen. Geen problemen.

Super en alles volgens afspraak

Zeer tevreden, Een bestelling gedaan en binnen 2 dagen binnen, Kwaliteit goed en correct geleverd,

Uitstekende dienstverlening

De bestelde producten zijn correct verpakt zodat er geen lekkage kan optreden bij het verzenden.

Top, bestelling en bezorging de volgende dag!

Alles verliep goed

Helemaal top

Bestel hier al jaren prijzen zijn strak en levering keurig verpakt en snel zoals beloofd

Sneller kan niet geleverd worden

Snelle levering maar ...

.... bij de betaling ging er aanvankelijk iets mis (dacht ik) Dus ik bestel hetzelfde product opnieuw en geef al mijn gegevens opnieuw in. Deze keer lukte het wel. Ik kreeg zelfs 5 bevestigingsmails! In mijn bankapp controleerde ik maar ik zag maar 1x het bedrag. Voor de zekerheid belde ik om mijn probleem uit te leggen. Ik dacht dat ik 5x zou moeten betalen. Ik kreeg een automatisch antwoordapparaat waarbij ik koos om te worden teruggebeld. Tot op h eden heb ik nog niks van jullie gehoord. Wat ik erg jammer vind. Ondertussen is het bedrag een 2de x van de rekening gegaan en hebben ze ook 2x het product geleverd.

Zeer goede ervaringen

Prima verf

Top Product om te verwerken . Ga zeker nog betstellen.

Gemakkelijk en betaalbaar

Snelle levering en goede verf tegen acceptabele prijzen. Netjes verpakt

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer