Zeer goede ervaringen

Prima verf

Top Product om te verwerken . Ga zeker nog betstellen.

Gemakkelijk en betaalbaar

Snelle levering en goede verf tegen acceptabele prijzen. Netjes verpakt

Doorgaans prima, nu een keer minder

Ik heb al een keer of vier de Houtcoat Teerlook mat zwart besteld. Altijd prima ervaring. Vlot geleverd en mijn schutting en schuur knappen er enorm van op. Dit keer had ik een grotere klus en bestelde 5 liter ipv 2,5. Of die hoeveelheid nou minder wordt verkocht? Bij opening van het blik zat er een dik vel op. Omdat ik verder wilde met mijn klus, heb ik het blik niet teruggestuurd. maar nu ik word uitgenodigd voor een review, meld ik het toch.

Super snel geleverd

Supersnel geleverd tegen een zeer goede prijs!

Besteld, perfect en snel bezorgd. Wat wil je nog meer.

Correcte en snelle service

Correcte en snelle service met een zeer vriendelijke telefoonhulplijn. Klein minpuntje, het afhaalpunt is moeilijk te vinden.

supersnelle levering

lijnolie = prima produkt dakcoat moet ik nog aanbrengen op dak garagebox; zal toekomst uitwijzen ...

telefonisch contact

Telefonisch contact. Na 3x bellen over gehele dag en lang in de wacht eindelijk iemand aan de lijn. Vraag daarna goed beantwoord.

Good product snel geleverd

Korte reactie vat het wel samen, product OK en ook de levering snel!

Helemaal top

Snel besteld en snelle levering… dus top zelfs de prijs.

Verf is goed en de dag erna hadden we hem al in huis

Top geregeld

Dit was de tweede keer dat ik via verfbestelsite iets bestelde en net als de eerste keer nu ook alles snel en goed geleverd.

Makkelijke website

Makkelijk bestellen, ze denken ook aan extra's als kwasten en handschoenen

Bestellen en product goed maar levering slecht

PostNL zou binnen een tijdslot leveren maar terwijl ik aanwezig was op het afleveradres kreeg ik het bericht dat het pakket niet bezorgd kon worden en naar een afhaalpunt gebracht werd. Er zou nog een bericht volgen met het tijdstip wanneer deze afgehaald kon worden maar deze is nooit gekomen. Het pakket is op eigen initiatief afgehaald en dus wel ontvangen.

Snel en eenvoudig te bestellen.

Levering volgens afspraak.

Heel goede service. Snel geleverd en goed verpakt. Echt top.

Goede verf snelle levering

Goede verf voor hout, grondverf en hoogglans Snelle levering en mooi prijsje

Snel en correct

Snel en correct, goed verzorgd

coating

Het product verwerkt uitstekend en de levering was heel correct. Hopelijk is blijft het dak nu waterdicht. De coating werd uitgewerkt in 2 lagen op bestaande roofing. dank Michel

Zorgvuldig verpakt en snelle levering

Bestelling via webshop. Zorgvuldige verpakking zonder beschadigingen de volgende werkdag bezorgd.

makkelijk bestellen en snelle nette levering.

Voor de tweede keer een bestelling gedaan en zeer tevreden over de snelheid van leveren en de wijze van het verpakken van de goederen. Hier wordt aandacht aan besteed.

Super snelle service

zondag besteld . Maandag in huis

Zeer snelle en vlotte levering.

Ik ben zeer tevreden met de snelheid waarmee mijn bestelling opgevolgd en afgehandeld werd. Het product zat origineel en zeer stevig ingepakt. Top!

Vua internet besteld. Gemakkelijk om te doen. S'avonds besteld. Volgende dag s'middags al bezorgd . Top.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer