Matériel de qualité et grand choix

Service aimable et livraison rapide !

Veel keuze

De ruime keuze met goede prijzen maakt dit tot mijn favoriete onlinewinkel voor schmink. De site is goed ingedeeld en de producten zijn gemakkelijk terug te vinden. Bij sommige producten mis ik wel een uitgebreidere omschrijving. De filter zou wat uitgebreider mogen werken (bijvoorbeeld twee kleuren tegelijkertijd kunnen aanduiden zou fijn zijn). Bij de bestelde producten zou het een voordeel zijn om deze nog eens aan te kunnen klikken om te bekijken, of zelfs direct nog eens aan te kunnen duiden om deze opnieuw te willen kopen. Helaas is de site ook minder goed te bezoeken via de smartphone. Los van bovenstaande nadelen ben ik echter zeer positief over deze site en bezoek ik deze graag. De fysieke winkel was zeker een leuke ervaring. Veel producten, overzichtelijk geordend en vriendelijk personeel. Helaas is het voor mij te ver om hier regelmatig langs te gaan en zal het verder bij de webshop blijven.

Duurde lang voor ik het binnen had. Maar dat lijkt met de bezorging te maken te hebben.. Deze winkel en producten zijn prima

Prodotti splendidi, impossibili da reperire in italia

Ordine facile, spedizione abbastanza veloce prodotti top!

• Ci consiglieresti? Si

Immer wieder gerne

Unkomplizierte Bestellung und schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering!

De belofte 'binnen 2 dagen in huis' klopt! In België onze bestelling heel snel ontvangen. Top!

As allways super

Zoals altijd super

Hele fijne service!

Duidelijke site en een snelle service. Dit keer ging er bij mijn bestelling voor de 1e x iets mis (verkeerde kleur geleverd), maar na een mailtje werd ook direct nog de goede verzonden en die heb ik nu al in huis. Superfijn en snel opgelost!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

2de keer dezelfde ervaring

Snelste service ooit + topproducten. Veel complimenten gekregen

Snel geleverd, kwaliteit minder

Het product was lekker snel geleverd, de latex neus die ik had besteld is niet goed afgewerkt.

Goede kwaliteit en service

Het is altijd weer fijn om de mooie producten per post te ontvangen. Prima service, goede kwaliteit van de materialen. Het enige dat jammer is, is dat niet altijd alles leverbaar is wat ik nodig heb. Dat komt omdat sommige producten helemaal uit Amerika moeten komen. Dan moet ik gewoon nog even geduld hebben. De winkel zelf is fantastisch, maar goed dat ik niet in de buurt woon want er is zoveel moois op schminkgebied dat ik niet meer zou weten wat ik moet kiezen, haha.

Precies als beschreven en als op de foto

Prima. Jammer dat niet alles voorradig was.

Prima Snelle levering Helaas was niet alles voorradig

Super snel

Super snel geleverd, alles in prima conditie! Ik zal vaker gaan bestellen :)

Tolle Produkte, schnelle Bearbeitung eines Anliegens und sehr schnelle Lieferung!

Ich bin sehr zufrieden. Die Produkte sind hochwertig und die Lieferung ist sehr schnell. Auch bei Mangelware - ich hatte 2 defekte Pinsel - gab es sofort eine Gutschrift. Danke! Schade ist, dass viele Produkte, die ich auch gern bestellen würde, nicht vorrätig sind. So habe ich noch etwas geduld. ;-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Good products, fast shipping, I am very happy

I like that there is a big variety of products. I also like that they are all from good companies, everything is good quality. The shipping was smooth and quick. Thank you!

Redders in nood

Mijn redelijk nieuwe craft n go zakte tijdens het opzetten bij een boeking daar haar hoeven. Er bleek een klem van 1 pootje defect. 1 mailtje en een belletje later zaten er 4 klemmen en een vervangend pootje in post. Ik ben superblij met deze snelle service. Dunja en Maurice gaan dan ook op voor een superheldenstatus!

Uitstekende service

Super snelle levering! En goed verpakt zodat de schmink en kwasten netjes aankwamen!

perfect

Dear FacePaintShop.eu! Sorry I speak English, not Holland. My experience is: great!! I received my package fast, well packed, no damage. The company has a wide selection of great product, such as paint, brushes, acessories,etc. I only would recommend to change this site for English. Anyway I am very satisfied, I can recomend and will order more. Thank you for the great service!!!

Ordered to Czechia All OK thank you

We are happy with the product Have Just made another order Thanks to the shop communication it was Perfect

Mooie producten, goed ingepakt, fijn afgehandeld

Snel goed en netjes. Met een dag weer aan de slag :)

Kan in één woord: Uitstekend!

Goede service. Vlotte levering. Jammer dat tegenwoordig niet meer alles tegelijk en even snel beschikbaar is. Daarom geven zij heel goed aan welk product op dit moment niet leverbaar is. Niet altijd fijn, maar wel begrijpelijk. En je krijgt keurig bericht als het door jouw gewenste artikel wel weer leverbaar is.

Snelle levering van goede producten

Een cakesmash was wel veel kleiner dan gedacht. Verder alles netjes binnen gekomen

2 Kapelweg

Born 6121 JB