Het product dat ik graag willen was niet op voorraad. Een melding voor een signalering gemaakt en netjes ontvangen toen het product er weer was. Snelle levering en prima product gekregen.
Jeg købte mine ansigtsmalings produkert her fra Facepaintshop i Holland fordi at man ikke kan få lige så lækre produkter i Danmark hvor jeg kommer fra. Jeg er SÅ tilfreds med mit køb og trods den lange afstand kom varende forholdsvis hurtigt frem (ca 1,5 uge) Jeg ville dog ønske at i åbnede en afdeling i Danmark, så i lettere kan række ud til flere der kan se jeres lækre produkter og så ansigtsmalerer i Norden let og hurtigt kan få produkterne hjem :) Tak for den gode service :)
Bij de bestelling was een product niet voorradig,en ze belde me op voor een alternatief. Top service noem ik dat
Az oldal néha nehézkes és lassú, ezen van még mit fejleszteni. DE cserébe kiváló háttérszolgáltatást kapunk, segítőkészséggel, és rengeteg, kiváló minőségű termékkel! Még az sem jelentett akadályt, hogy más országból, más nyelven vásárolnék!
Waiting for the order
Hello, Thank you for your email. Your parcel is coming back to us. Because the Austria Postservice says adres incorrect. Please see this screenshot. 27 nov. 2021 15:02 Uur Zending nog niet verwerkt 27 nov. 2021 10:40 Uur Geherrouteerd, niet aangetroffen 26 nov. 2021 15:01 Uur Zending nog niet verwerkt 26 nov. 2021 11:50 Uur Geherrouteerd, niet aangetroffen 25 nov. 2021 22:10 Uur Zending is ontvangen door PostNL 25 nov. 2021 21:51 Uur Zending retour afzender, onbekend afleveradres 25 nov. 2021 19:40 Uur Zending gesorteerd in sorteercentrum 25 nov. 2021 11:33 Uur Onbekende status 19 nov. 2021 11:42 Uur Zending niet afgeleverd. Adres incorrect 19 nov. 2021 07:00 Uur Bezorger is onderweg 18 nov. 2021 22:12 Uur Zending klaar voor vervoerder in buitenland 18 nov. 2021 14:04 Uur Ontvangen in land van bestemming 17 nov. 2021 18:34 Uur Zending klaar voor vervoerder in buitenland 17 nov. 2021 15:56 Uur Pakket op transport gezet 16 nov. 2021 21:25 Uur Zending gesorteerd in sorteercentrum 16 nov. 2021 16:52 Uur Zending is ontvangen door PostNL 16 nov. 2021 10:14 Uur De zending is aangemeld en wordt volgbaar
Original review
Unfortunately, I have not received my order or money back
Prima - helaas had de post vertraging waardoor het een aantal dagen duurde voordat de bestelling binnenkwam, maar daar kan FacePaintShop niks aan doen.
Waar mensen werken wordt wel eens een foutje gemaakt. Maar dit wordt altijd netjes opgelost!! Altijd goed advies!
FacePaintShop.eu ist und bleibt mein absoluter Lieblingsladen, egal was ich an Material für Facepainting benötige. Die Auswahl ist groß und die Bestellungen sind immer sehr schnell bei mir. Vor Ort kann man alles fragen und bekommt Hilfe und Tipps, aber auch bei online-Käufen habe ich schon einiges vorab per Mail geklärt. Einfach gut!!!
Goede prijs-kwaliteit en goede service.
Everything went fine, I got all the products and I am satisfied with all the service thank you
Jullie zijn de beste! Mega grote keuze in schmink & benodigdheden, de verzending gebeurt dezelfde dag en de service /advies - alles is TOP! Dikke merci!
Ben erg blij met mijn bestelling
Artikel makkelijk kunnen vinden in deze winkel. Snelle en nette levering. Helaas was er iets fout gegaan met 1 artikel uit mijn bestelling, dit kan gebeuren. De klantenservice heeft dit snel en heel goed opgepakt.
J’ai reçu ma commande rapidement , et je suis toujours très satisfaite des produits demandés . Je recommande a 100%.
Goede service, top materiaal
Hi, Satisfaite de mon achat mais j'aurais souhaité avoir plus des disponibilités et plus des variétés pour les produits en promotion et surtout des réalimenter du côté des pinceaux " 3/4 angular/short angular brush". Cordialement
Ik had het verkeerde product besteld, daarna gebeld en werd het juiste product geleverd, zonder extra kosten. Super deze goede service!!!
's middags besteld, volgende ochtend bezorgd. Ook vriendelijk en meedenkend te woord gestaan aan de telefoon.
Het product wat ik had besteld was de watervaste tattoo schmink. Toen hij binnen kwam waren de pannetjes van het palet niet eens voor de helft gevuld en kon ik de bodem van de pan bij een paar kleuren zien. Voor de prijs die ik had betaald had ik iets meer verwacht Verder was de bezorging en de manier waarop hij ingepakt was top. (Wel jammer dat er zo veel plastic bij zat). Leuk ook dat er een kleinigheidje bij zat, super lief!
Beste Anne, Jammer dat het product je tegenviel, kies volgende keer een ander merk, hopelijk ben je daar meer tevreden over...Neem gerust contact op met onze winkel voor vragen of tips.
Alles was top .
Heel goeie schmink, bleef heel de avond zitten.
Heel snel geleverd
De lenzen die ik had besteld bleken niet meer voorradig te zijn. Ik werd meteen gebeld en hiervan op de hoogte gesteld en kreeg de keuze om mijn bestelling te annuleren, óf andere lenzen daarvoor in de plaats te kiezen. Ik heb andere lenzen gekozen en kreeg het teveel betaalde bedrag netjes terug gestort op mijn rekening. Verzending was supersnel. Al met al een hele goede ervaring!
Uitstekende telefonische bijstand en service tijdens mijn online bestelling, supersnelle levering, mooie verpakking en prima kwaliteit van de bestelde artikels. Kortom, een absolute aanrader! :-)