Laden reviews...
144 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers consistently praise fast shipping, a broad range of products, and friendly service. Orders arrive well packed and as described, with reliable delivery and helpful support. The shopping experience is straightforward and dependable, with many reviewers noting good value for money.
Duidelijk website. Snelle levering. Er was iets uit voorraad en ze belden me persoonlijk op om dit te melden en we zochten samen naar een oplossing om te compenseren. Heel tevreden!
23 September 2022
Elke
Sint-Joris-Weert
Facepaintshop nam zelf contact met ons op omdat een product uit stock was en pas 2 dagen later ging geleverd worden, en bood verschillende oplossingen aan. Uiteindelijk hadden wij onze bestelling 2 dagen later ook in huis en hebben we telefonisch nog aanpassingen kunnen doorgeven. Zeer tevreden!
20 September 2022
Justien
België
Gisteren besteld vandaag in huis
19 September 2022
Kelly
Wevelgem
Snelle levering en mooie producten. Precies wat ik nodig had.
18 September 2022
Gonnie
Terneuzen
Heel fijne winkel voor schminkspullen van professionele kwaliteit. Goede service en snel opgestuurd. Alleen de website zou overzichtelijker kunnen, want het is soms lastig om spullen te vinden. En van bepaalde zaken zijn er enorme lijsten met resultaten wat het moeilijk maakt het juiste te vinden. Maar het is een top winkel met brede collectie. Ik bestel hier graag!
18 September 2022
Yumee
Amsterdam
Snel levering
14 September 2022
Claudia
Eindhoven
Bewertung angepasst. Danke für die Kulanz.
13 September 2022
Ute
Schlatt
Hallo,
Vielen Dank für Ihre E-Mail. Sehr ärgerlich finden wir, dass das Paket mit der Schweizer Post nicht angeboten wurde. Wir glauben, dass wir Ihre E-Mails und Fragen richtig beantwortet haben. Wir haben Ihr Paket wie gewünscht an eine neue Adresse gesendet. Ich würde mich sehr freuen, wenn Sie die Bewertung bearbeiten.
Team Facepaintshop
Mijn bestelling was snel in huis en precies wat ik ervan verwachtte! Zal hier zeker weer bestellen.
13 September 2022
Mandy
Breda
La unica pega que pondría es que muchos productos están agotados casi todo el tiempo. Pero por lo demás son perfectos.
12 September 2022
Diego Alberto
Murcia
Very good communication with shop about all my needs of facepainting. Thanks!
11 September 2022
Svetlana
Riga
Bij een vraag wordt je altijd snel verder geholpen. Je bestellingen worden telkens snel afgehandeld en met veel zorg geleverd, meestal de volgende dag al. Daarbij komt ook nog eens dat ze een ruim assortiment hebben, ideaal dus.
11 September 2022
Bahar
Berchem
Ik had mijn leveringsadres verkeerd ingevuld ! Maar na 1 zeer vriendelijk telefoontje was dit probleem meteen opgelost en had ik de volgende dag mijn pakje al in huis !! Ik ben ontzettend tevreden
5 September 2022
sarah
Oplinter /tienen (België)
Super snelle levering. Goed verpakt. Jammer dat veel dingen niet op voorraad zijn. O.a verschillende penselen.
1 September 2022
Petra
Doetinchem
Telkens snelle levering, ruim assortiment, na telefonisch contact te hebben gehad kan ik zeggen dat ik een uiterst behulpzame man aan de telefoon heb gehad die zeer vriendelijk was en goede tekst en uitleg gaf. Enorm tevreden over deze webshop. Hoop nog eens jullie fysieke winkel te bezoeken.
31 August 2022
Jessica
Lent
Snelle levering en hele mooie glitters.
31 August 2022
Karin
Volendam
Snelle levering, goede service, doen heel veel moeite om je verder te helpen! Zeer tevreden!
Sabine Meijssen
Lommel
Excellent service, quality packaging. Loved the items.
Danica
Zagreb
Ten eerste: complimenten voor jullie winkel. Ik ben de bestelling bij jullie gaan halen en wat is het een feestje om al te kijken naar jullie mooie assortiment! Jullie waren vriendelijk en gaven antwoord op de vraag die ik had. Het liep allemaal heel prettig en ik kan jullie winkel bij iedereen aanraden! Liefs en vast weer eens tot snel!
Femke
Weert
Zeer fijne schmink en hele mooie kleuren
26 August 2022
Sandra
Gorinchem
Ik had problemen met het invoeren van een waardebon op de website en dat is heel oncompliceerd opgelost middels een email. Ook word ik altijd netjes telefonisch te woord gestaan wanneer ik wat wil weten. Het enige wat ik vervelend vond als ongeduldige klant was dat de door mij gewenste artikelen vaak niet voorradig waren of zodra ze er waren meteen weer weg, haha . Maar ja, ik begrijp dat daar de shop niets aan kan doen.
26 August 2022
Annet
Bad Kleinkirchheim
24 August 2022
monica schrenke
GRAVE
Supersnelle levering. Enorme keuze aan producten. Ben goed en snel geholpen nadat ik een bestel probleempje had. Mijn favoriete winkel!
22 August 2022
Peggy
Kerkrade
Supersnelle levering, alles goed naar wens en goed verpakt!
21 August 2022
Bianca
Werkendam
Telefonisch en per email een snelle en correcte afhandeling / medewerking. Voegen de daad bij het woord en de volgende dag bezorgd. Prettig bedrijf en aan te bevelen.
21 August 2022
H.M.
'-s-Gravenhage
Always fast delevery - even to DK and nice customer service
18 August 2022
Dinah Uttrup