alles war super

vielen Dank für die schnelle und zuverlässige Lieferung. ich werde euch auf jeden fall weiterempfehlen und weiterhin bei euch bestellen

Un service toujours parfait

Large choix, envoi rapide, accueil chaleureux au magasin, service après-vente sur le site très réactif, petit geste commercial qui fait plaisir :-)

Mijn excuses

Sorry voor het misverstand

Mooie winkel met goede artikelen

Goed advies aardig personeel en een mooi assortiment

Heel goede ervaring

Goede service. Goede producten.

Excellent

Fast shipping, well packed and great quality products. I will shop again.

Snelle, correcte levering

Eerste aankoop, vlotte levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldige producten en service

Ontzettend veel keuze in producten. Er wordt veel tijd genomen om te adviseren en passende producten te vinden.

1art verkeerd geleverd maar meteen opgelost

Snelle reactie op een verkeerd artikel. Super opgelost met een extratje in de doos.

Super product

Super dat deze glitters over de schmink heen kunnen…erg blij mee en vele kleuren te kiezen.

Altijd super

Goed advies, ervaren mensen,leuke workshops

Altijd super

Goed advies, ervaren mensen,leuke workshops

Excellent choice of goods

Easy shopping in this store. Lots of choice whether it be paints, brushes or stencils. The only down side for me is the minimum buying amount for free delivery… This means I always spend too much money!

Good choice of paints etc

Good choice of paints etc

Zeer ruim assortiment, en nemen de tijd voor een goed advies. Top!

negozio super fornito con le migliori marche per il face e body painting. Sono molto soddisfatta del mio acquisto

• Ci consiglieresti? Si

• Ci consiglieresti? Si

Duidelijke site En snelle levering. Super verpakt!

Kapelweg 2

6121 JB Born

(+31) (0)46 481 03 03

Over FacePaintShop.eu

Bij schminkwinkel.nl en facepaintshop.eu kun je gemakkelijk schmink kopen, zowel online als in onze fysieke winkel in Born. We zijn trots op ons uitgebreide assortiment schmink en staan bekend als de grootste webshop voor schmink en grimebenodigdheden in Europa. Facepaintshop is the largest shop in Face Painting and Body Painting. More than 20.000 facepainting products on stock. All products on this website are also available in our store. In our shop there is more choice. Our shop is open 6 days a week. schminkwinkel.nl facepaintshop.eu