ECCELLENZA IN VELOCITA' E QUALITA' PRODOTTI

Faccio almeno un acquisto al mese da molto tempo e non sono mai rimasta delusa della varietà di prodotti che il sito dispone Le migliori marche in assoluto e spesso con ottime promozioni

• Ci consiglieresti? Si

Vlot en vriendelijk

Een tevreden klant hier! Mijn vraag op de site werd meteen beantwoord zodat ik snel verder kon. Toen ik een item vergeten te bestellen was is dat met een mailtje ook snel opgelost en kwam alles toch in één pakketje. Top!

Vlotte service

Snelle levering (brievenbus pakketje)

la tienda es fantástica, pero mucho material agotado

La tienda es muy buena, me llegan mis pedidos de manera rápida y puntual. Lo valoro con una estrella menos simplemente porque la mayoría del material que tienen en la web esta agotado.

• ¿Nos recomendarías?

Er was iets mis gegaan met mijn bestelling. Dit is direct (kosteloos) opgelost. Ik ben uitermate tevreden. Ook heel fijn dat ze zo’n uitgebreid assortiment hebben. Ik koop hier zeker nogmaals.

Mijn bestelling was snel binnen! 1 product was er niet en daar belde ze netjes over op.

Goede service en fantastische producten

Als proff schminker vind ik deze shop fantastisch. Ze hebben vaak ook producten vanuit het buitenland die ik ook graag wil. Echt een snoepwinkel voor schminkers.

Very satisfied

With the whole process and delivery. I haven't used the colors yet but I'm sure ist awesome and good quality

Toppie

Ze hadden mijn product niet op voorraad, ik werd gelijk gebeld voor een oplossing! Top opgelost!!

Snelle service, uitstekende producten

Ik was al heel lang op een product aan het wachten, het kwam maar niet binnen. Maar met de functie "stuur mij bericht wanneer het weer op voorraad is" werd ik geïnformeerd dat het er weer was, heb ik het meteen besteld en had ik het de volgende dag al in huis. Erg blij mee.

Correcte producten onvangen met snelle service

Na gemakkelijk afgerekend te hebben bij FacePaintShop.eu kreeg ik prompt een email met mijn bestellingsstatus en later postnl tracking. Nog geen 3 dagen later was alles netjes verpakt afgeleverd aan de deur. Top winkel met veel aanbod en keuzes voor professionele makeup artiesten maar ook hobbyisten zoals ikzelf. Enige verbeteringspunt wat ik aanraad is meer duidelijke fotos van de producten bij hun respectieve productpaginas, maar verder is alles naar wens.

goede service, goed product

Ik had wat beteld, dit was niet meer op voorraad en ik kreeg me geld direct terug gestort. Na gebeld te hebben hadden ze goed alternatief. Weer bestedl en netjes geleverd gekregen

Werd netjes gebeld dat mij. Bestelde product niet voorradig was. Alternatief gekregen, prima oplossing.

Duidelijke site snelle service!

Prima winkel snel duidelijk en goede producten

Goede service en ook heel netjes verpakt, is echt een aanrader

Top producten snelle levering

Alles als verwacht.

Snel, goed en behulpzaam!

Begonnen met een nieuwe opleiding, zucca koffer besteld voor mijn spullen. Per ongeluk door een fout van de fabriek kreeg ik de verkeerde kleur. Kan gebeuren!! Volgende dag stond de juiste kleur voor de “deur” :) Super, netjes afgehandeld!!!

Snelle, correcte en vriendelijke service!

Duidelijk website. Snelle levering. Er was iets uit voorraad en ze belden me persoonlijk op om dit te melden en we zochten samen naar een oplossing om te compenseren. Heel tevreden!

Perfecte klantendienst, snelle verzending en kwaliteitsvolle producten

Facepaintshop nam zelf contact met ons op omdat een product uit stock was en pas 2 dagen later ging geleverd worden, en bood verschillende oplossingen aan. Uiteindelijk hadden wij onze bestelling 2 dagen later ook in huis en hebben we telefonisch nog aanpassingen kunnen doorgeven. Zeer tevreden!

Supersnel en correct

Gisteren besteld vandaag in huis

Snelle levering en mooie producten. Precies wat ik nodig had.

Fijne professionele materialen en snelle service

Heel fijne winkel voor schminkspullen van professionele kwaliteit. Goede service en snel opgestuurd. Alleen de website zou overzichtelijker kunnen, want het is soms lastig om spullen te vinden. En van bepaalde zaken zijn er enorme lijsten met resultaten wat het moeilijk maakt het juiste te vinden. Maar het is een top winkel met brede collectie. Ik bestel hier graag!

Snel levering

Besten Dank für die Lieferung

Bewertung angepasst. Danke für die Kulanz.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kapelweg 2

6121 JB Born

(+31) (0)46 481 03 03

Over FacePaintShop.eu

Bij schminkwinkel.nl en facepaintshop.eu kun je gemakkelijk schmink kopen, zowel online als in onze fysieke winkel in Born. We zijn trots op ons uitgebreide assortiment schmink en staan bekend als de grootste webshop voor schmink en grimebenodigdheden in Europa. Facepaintshop is the largest shop in Face Painting and Body Painting. More than 20.000 facepainting products on stock. All products on this website are also available in our store. In our shop there is more choice. Our shop is open 6 days a week. schminkwinkel.nl facepaintshop.eu