De stofstalen werkt uitstekend, dan krijg je toch gelijk een goede indruk van de kleuren en de kwaliteit van de stof, ik had ze binnen een paar dagen binnen. Het is hele mooie stof met mooie heldere kleuren en een hele goede kwaliteit. We zijn er blij mee.

Zeer snelle , verzorgde levering

Heel verzorgde en snelle levering. Heel mooie kwaliteit van stof.

Snel geleverd.

Ruim voldoende stof, mooie kwaliteit.

Snelle afhandeling en levering

Duidelijke site en goed materiaal.

Zeer aangename klantenservice en snelle levering!

!

Snelle levering van kwaliteitsmateriaal

- mooie stoffen - mooie bandjes - prima naaimateriaal - geleverd van NL naar BE op 3 dagen tijd

super

super

Snelle, levering, mooie stoffen, heldere kleuren. Kleuren komen niet goed overeen met de foto's.

Ik had drie stofjes bij N&N stoffen besteld vorige week, een gele, lichtblauwe en donkergroene. Ging met name om de donkergroene, dit was voor een slinger voor een klant van mij. Ik had al stad en land afgezocht naar de juiste donkergroen, en ivm tijd heb ik het uiteindelijk maar via deze webshop besteld, had liever in een fysieke winkel gekocht, dan weet je wat je krijgt. Maar de opdracht stond voor afgelopen maandag om afgerond te worden, dus dan maar deze donkergroen. Vanaf jullie plaatje leek het echt donkergroen, bijna tegen het zwarte/donkerblauw aan, precies wat ik zocht. Ik was er al bang van dat de stof niet met het plaatje overeen zou komen, was dus ook het geval. De stof die ik van jullie kreeg was veel helderder/lichter van kleur dan van jullie plaatje. Eerder grasgroen. Deze kleur kwam ik ook al in de andere winkels tegen waar ik gezocht heb, en was dus niet wat ik wilde. Maar de opdracht stond moest afgerond, dus ik heb jullie stof wel gebruikt, al was het dus niet wat ik in mijn hoofd had. Ik snap dat het lastig is om stoffen in hun juiste kleur op de foto te zetten maar deze foto zat wel heel erg ver van de werkelijkheid af. En dat is jammer. Het was echt lang niet zo donker als jullie deden vermoeden op het plaatje. Gele en blauwe stof was verder prima, maar die had ik niet bewust ergens voor nodig, dat was meer een extraatje.

snelle levering en prima kwaliteit!

De stof is zoals beschreven en alles netjes en vlug geleverd.

Redelijk goed

Behalve besteld zwarte elastiek plat, daar die niet voorradig was, akkoord voor koord elastiek, maar Wit geleverd ipv zwart

Fast delivery, good quality product, e-mail updates of the order status

Fast delivery, good quality product, e-mail updates of the order status.

Correct

Besteld eenvoudig en snel geleverd prima service Bedankt

snelle levering en super kwaliteit

online stof besteld. Dat is altijd een grote gok maar het werd heel snel geleverd en de stof is van topkwaliteit

Net personeel en kwaliteit product.

Fijne klantemservice

Heb een laar dingen besteld online en kon in de winkel ophalen. Gebeld door de winkel toen mm bestelling klaar lag, bestelling opgehaald en alles ging prima.

Goede service en kwaliteit

Eenvoudig en snel. Proefstalen snel in huis. Goede omschrijving van het materiaal.

Heel positief

Hele snelle reactie op het contact formulier. Goede informatie. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden per mail.

Super snel geleverd !

Prima !

Mooi gamma, makkelijk kiezen, verwachte kwaliteit geleverd.

Super !

Heb deze april voor het eerst bij N & N stoffen gekocht. Alles liep altijd even vlot, en als er iets in niet in voorraad was, werd ik onmiddellijk gecontacteerd en werden er andere voorstellen gedaan. Ze zijn zelf ook goed bereikbaar, de service is vlot en zeer vriendelijk en de stoffen die ik gisteren heb aangekregen zijn gewoon van super kwaliteit. Ik ben een zeer tevreden klant!

Snelle service,verzorgde verpakking,snelle levering.

Een zeer goede service,hier bestel ik nog meer.

Snel en goed geregeld.

De bestelling was snel en correct afgehandeld en de stof was sneller bezorgd dan verwacht. Top,

prima service, snel geleverd

Mooie kwaliteit skai leer.

Prima vlug goedkoop en vriendelijk

Helaas kreeg ik 8 meter in plaats van 8,5 meter. Foutje. die recht gezet word. Groet Mj van Eijk

Albert Cuypstraat 146

1073BJ Amsterdam

204707080

Over N & N Stoffen

Stoffenwinkel aan de Albert Cuypstraat 146 - 148 in Amsterdam en een webshop met een ruime keuze aan vele soorten stoffen en fournituren.