Goeie service

prima schaar

Matig

Wat service betreft geef ik 6 sterren, maar wat de kleur betreft van het stof wat ik besteld heb geef ik maar 3 sterren, de kleur kwam totaal niet overeen met de kleur op jullie site! Vind ik erg jammer! Ik zou ja zeggen bij aanbevelen maar ook aanbevelen om eerst een staal aan te vragen om zeker te zijn of de kleur goed is!

Zeer tevreden! Waar voor je geld!

Groot assortiment

Heel vriendelijke en behulpzame mensen zijn jullie.Op jullie heb ik zeker niets aan te merken.Levering door PostNL liet wel te wensen over maar daar proberen jullie ook iets aan te doen .

Waar voor uw geld.

Goede kwaliteit. Heel snelle, verzorgde levering.

vlotte afhandeling!

vlotte afhandeling

Uitstekende kwaliteit en snelle levering!

Zeer mooie stoffen van heel goede kwaliteit. Desondanks de vertraagde levertijden bij online bedrijven, reeds na 2 dagen in huis! Zeer tevreden!

Perfekt

Goede kwaliteit en snelle service

Vlugge levering en uitstekende kwaliteit !

het is de eerste keer dat ik bij u bestel vanwege de corona crisis, maar ik heb er geen spijt van. toffe service.

uitstekend

snelle levering van een goed produkt

2x besteld, 1x alles direct ontvangen, 2e keer wat later verzonden door ontbrekend product maar na zeer vriendelijke telefonische contact een vervangend product laten toevoegen, en dan weer op 1 dag hier thuis. Top service.

Snelle service en mooie stof

Snelle levering van de stoffen en zijn erg mooi!

tevreden

vriendelijk correct en directe levering

Super snelle levering

Normaal gaan wij bij de winkel langs om o.a. de meubelstof te bekijken. Dit kon om de bekende reden nu niet. Dus 3 staaltjes aangevraagd en snel gekregen. Keuze gemaakt en binnen 3 dagen, nog voor de paas, was de stof thuis. Stof zit alweer om het element. Kon allemaal niet beter. Bedankt en succes!!!!

Super snelle levering

Goede service! Bestelde stof staaltje was snel in huis waardoor we een volledige bestelling hebben geplaatst die wederom super snel geleverd werd. Mooie stof voor een meer dan uitstekende prijs! Onze volgende bestelling is alweer geplaatst.

top

prachtige kwaliteit, prachtig design, heel tevreden mee!! en snel geleverd!

Mooie stoffen, snel geleverd

Outdoorstof besteld tegen een mooie prijs. Werd snel geleverd en is van goede kwaliteit. Blij mee!

Goede snelle service

Prima afhandeling na telefonisch contact

Top kwaliteit en levering

Verduisteringsstof besteld. Duidelijke omschrijving van product in o.a. gewicht en de kwaliteit. Kwaliteit goed ook prijstechnisch.

Te betrouwen

Ik heb gekregen wat ik wou! Ben tevreden

Snel en correct geleverd!

Snel en correct geleverd!

Mooie buitenstof

Mooie lichtgrijze buitenstof gekocht en heb daarmee onze kussens van het steigerhouten bankje opnieuw kunnen bekleden. Ziet er weer prachtig uit.

fijne snelle levering

door de coronacrisis had ik geen klusjes meer. Fijn dat ik via de digitale weg spullen kon bestellen en weer wat heb te doen.

N&N Stoffen geweldige site

geweldige website zeer snelle en levering

Albert Cuypstraat 146

1073BJ Amsterdam

204707080

Over N & N Stoffen

Stoffenwinkel aan de Albert Cuypstraat 146 - 148 in Amsterdam en een webshop met een ruime keuze aan vele soorten stoffen en fournituren.