Fijne en snelle levering.

Ik ben al een tijdje vaste klant in de winkel, maar met de coronacrisis ga ik de markt niet op. Super fijn dat alles wat ik zocht dus gewoon te bestellen was! Snel geleverd ook.

Snel ,vriendelijk goede communicatie

Fantastisch zou het pakje afhalen maar toch door het virus durfde ik dit niet Gebeld kreeg een tikkie voor verzending en dan zouden n&n het op maandag verzenden. Ik had het maandag gewoon al in huis Sneller kan bijna niet Super geregeld !!

Precies wat ik zocht en super snel geleverd!

Nicht ganz

Der Stoff war sehr schnell da, aber nicht das was abgebildet war

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

fijne winkel helaas niet mogelijk om naar de markt te komen vandaar online bestelling.Snel geleverd

Snelle levering. Goede kwaliteit stof verwacht ook niet anders van mijn favoriete Albert Cuyp winkel. Had de stof al eens eerder gekocht drie jaar terug .

Online besteld en de kwaliteit was naar verwachting en goed.

Snel binnen

De stof zag er prachtig uit ,mijn complimenten.

Snelle levering mooie stoffen zeker een aanrader

Vlotte levering, prima verpakt De stof is van hele goede kwaliteit Volgende keer bestel ik meer dan ‘maar een half metertje’

Vlot geleverd

Super duidelijke website, goede service

Mooie stof kunnen bestellen, duidelijke website en kleuren kloppen ook. Snelle levering, goed verzorgd en redelijke prijzen. Niet goedkoop maar kwalitatief wel goed!

Beter service bestaat niet.!!

Uitmuntend kwaliteit! Stof precies zo als aangegeven! Zeer snelle levering!

De stof was exact zoals beschreven op de website en zoals te zien was op de foto, heel blij met de snelle levering ook :) Niets anders dan goed, zou deze webshop bij iedereen kunnen aanbevelen.

gewoon dik in orde

gewoon perfect , alles goed ontvangen was in orde bedankt

Top kwaliteit flanel voor een mooie prijs.

Snelle levering van een mooie flanel.

Snelle levering,prima kwaliteit!

Top service!

super ervaring

Was eerste ervaring, en kan alleen maar positief zijn. Correcte afhandeling en netjes verzorgd. Super.

Top! Snelle levering, goede kwaliteit.

Heel erg tevreden.

Vlot

Snelle levering Kwaliteit

Snelle levering met track and trace. Ik zal hier vast nog wel eens vaker bestellen.

Geweldige service! Snelle afhandeling

Niet alles was leverbaar, ik kon een andere kleur kiezen of geld terug gestort krijgen. Fijne keus

Snelle levering, mooie kwaliteit stof

Goede eerste ervaring. Snelle bezorging met track and trace. Ik zal hier vast nog eens vaker bestellen.

Snelle verzending, heerlijk zachte flanel stof.

Snelle verzending, heerlijk zachte flanel stof.

Prima kwaliteit stoffen voor een zeer redelijke prijs

Zondag bestelde ik de stof en dinsdag werd het bezorgd. Uitstekende service. Stof geheel naar wens.

prima!

Lekker snel geleverd en de stof die wij zochten voor een super prijs

Albert Cuypstraat 146

1073BJ Amsterdam

204707080

Over N & N Stoffen

Stoffenwinkel aan de Albert Cuypstraat 146 - 148 in Amsterdam en een webshop met een ruime keuze aan vele soorten stoffen en fournituren.