Er was iets verkeerd geleverd en dat is meteen opgelost door het juiste . Hiervoor dank !!!

goed kwalitijd snelle leveruing

Vlotte reactie en snelle verzending! Direct gebeld om onduidelijkheid in bestelling te verifiëren en zeer vriendelijk te woord gestaan: Lijkt prima bedrijf!

De toelichting over de dikte van het plukschuim was echter verwarrend. Tenminste 4 cm en 7 cm bleek (helaas) toch 4 cm.

Prima producten, prima prijzen, snelle levering.

Prima producten, prima prijzen, snelle levering.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met deze schuimrubber. Bedankt.

Goede service en vlugge mlevering

Redelijke prijzen assortiment voldoende en thuis geleverd

heel fijn materiaal van goede qualiteit en nog eens een snelle verzendingg

TOP materiaal wat makkelijk te bewerken is en bovendien nog eens een snelle verzending

goeie kwaliteit en snel geleverd

nvt

Prima en snel

Prima en snel

Vlotte en snelle levering.

Vlotte en snelle levering.

Fijn dat er een shop is waar pluk- en nopppenschuim volop te verkrijgen zijn.

Er is tenminste één shop waarop allerlei mogelijke schuimsoorten te verkrijgen zijn. In mijn geval gaat het om pluk- en noppenschuim. Aanwezig in vele soorten en maten. Al eerder bij Schuimrubbershop besteld, de ervaringen zijn het zelfde: grote keuze, goede service en prettige medewerkers. Ik heb er voor gekozen om mijn bestelling in Hillegom op te halen. Bestelling stond keurig verpakt klaar. Nog een kort gezellig praatje gehouden. Kortom een prettige shop met een breed assortiment en een goede service.

Zeer net en snel geholpen

Iedereen kan dit bedrijf gerust nemen. Heel netjes en correct. Doen nog extra moeite voor je. Top

Goede service, snelle levering.

Snelle levering, had formaat wat we nodig hadden niet op voorraad, maar was toch snel geleverd.

Alles naar wens

Zoals hierboven gezegd was alles zoals beschreven en ook de levering was ok, alleen kon de verpakking beter

Geweldig bedrijf

Makkelijke website , snel geleverd, product netje verpakt Een aanrader

Vlotte service

1 product niet op voorraad. Werd keurig gebeld en en er werd een prima alternatief aangeboden.

alles prima verzorgd

Snel en correct geleverd

Goede ervaring

Goede ervaring.

Gewoon goed

Voor een nette prijs een goed product. Ook was het heel makkelijk om telefonisch advies te krijgen.

Top !

Snel geleverd en precies wat ik wilde hebben.

Voldoet aan verwachting

Snelle levering, netjes verpakt en onbeschadigd. Tip: bij bestelbevestiging een verwachte levertijd opgeven, gaat de klant een idee waar hij op moet rekenen.

Prima webshop en snelle levering.

Weeresteinstraat 25

2182GP Hillegom