snelle levering! alleen ik had graag een verzendbevestiging gehad, maar gelukkig was ik thuis. Ik had overigens wel gemaild om te vragen wanneer het bezorgd zou worden en ik kreeg mail terug dat het dezelfde dag geleverd zou worden, dus dat was wel fijn.

Telefoongesprek heel netjes, nu nog de levering

Ik ben helemaal nog niet blij want aan de telefoon was het prima, maar ik heb nog niets ontvangen of gehoord.

Spullen alsnog ontvangen

Problemen na rugge spraak opgelost.

Goede ervaring, afspraken nagekomen zoals beschreven

Goede ervaring, afspraken nagekomen zoals beschreven

Voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Product was binnen een paar dagen bij mij thuis afgeleverd (zoals aangegeven). Prima ingepakt en geen beschadigingen. Mocht ik weer zoiets nodig hebben dan zal ik het zeker bestellen via de schuimrubbershop.

Goed van maat, snelle levering. Top!

super

snel geleverd precies wat ik besteld had super

goede kwaliteit schuimrubber

Schuimrubber is, zover wij dat nu kunnen beoordelen, van goede kwaliteit. Na een poos gebruik als toplaag op matrassen camperbus zullen we zien of het goed blijft. We hebben het bovenop het schuim van een matras, dat we op maat lieten maken, gelegd, omdat de kwaliteit van dat matras wat tegenviel. Er is gelukkig ruimte genoeg in de matrasomtrek. Nu ligt het matras goed, stevig genoeg voor volwassenen.

Ruime keuze, snel geleverd

Goede communicatie

Wel behulpzaam maakbaar ze weten niet veel

Emails lezen !! Productkennis opdoen. 2 aankopen voor piet snot .

Betaalbaar en snelle levering

Goede geluidsabsorptie

Snelle en correcte levering

Blij verrast dat, ondanks dat ik had aangegeven de bestelling af te halen, het bestelde de volgende afgeleverd werd.

prima materialen en snel in huis.

Dik tevreden.

Netjes en correct geleverd goed materiaal.

Sneller geleverd dan verwacht en dik in orde.

Op tijd en keurig verpakt geleverd.

correct

zeer goed correcte afhandeling

Prima service, producten netjes verpakt

Producten zijn netjes geleverd.

Product voldoet ruimschoots aan verwachting en heel goede en vriendelijke klantenservice.

Kussenvulling voor een bank gekocht. Product voldoet prima en is netjes verstuurd en ontvangen. Wel contact gehad met de klantenservice omdat ik geen mail had gekregen dat het product verzonden zou zijn. Was iets misgegaan bij het verwerken van mijn bestelling. Dit is telefonisch prima en naar volle tevredenheid opgelost.

Prima, juiste artikel op juiste tijd

Redelijk

Bij het ophalen in de winkel werd het pakket afgegeven en weg was de meneer achter het lint er zat alleen een plastiekje omheen en het was slecht weer misschien kon er een tasje vanaf of meer plastiek tegen de regen van die dag ik was op de scooter vanuit Amsterdam.

n.v.t.

n.v.t.

Mooi product!

Niet helemaal geleverd zoals gewenst maar prima opgelost.

Goede producten en de levering was snel

Goede producten en de levering was snel

Snel en correct geleverd

Binnen een paar dagen in huis, prima service in deze tijd

Weeresteinstraat 25

2182GP Hillegom