Bestelling ging prima. Bezorgen bleek een probleem. Daarna prima geholpen en teruggebeld om het pakje bij Primera te halen. Van tnt niets gehoord of gezien. Schandalig

Goede kwaliteit!

Mijn bestelde strook schuimrubber werd eerder dan gepland gezorgd! De kwaliteit is goed, de strook was netjes verpakt, er zaten geen vouwen in de dunne strook (1 cm dik), ook waren er geen beschadigingen aanwezig. Deze ervaring blijft me bij en is een stimulans om een volgende keer een dergelijk artikel bij Schuimrubbershop.nl te bestellen.

Prima service, snelle levering.

Prima service, snelle levering.

Super snelle levering!

Goed, netjes verpakt, juiste afmetingen. Alles top

Goede en tijdige levering

Prima ervaring

Bestelling gemakkelijk te plaatsen. Betaling eenvoudig. Product wat is geleverd voldeed aan de omschrijving. Het zo wel prettig zijn als er een bevestiging kwam als het product door uw bedrijf is aangeboden ter verzending.

Prima spullen, hoge kwaliteit

Snelle levering, prima materiaal en hoge kwaliteit. Ben zeer tevreden

Prima korte levertijd

De bestelling klopt altijd

Gemakkelijk

Gemakkelijk, snel en kwalitatief. Zal ik nog gebruiken.

Bestelnr:5755100_01976-0050005189867214

Helaas... Wel een snelle levering, maar de SCHUIMRUBBERLIJM ontbreekt. Wilt u die alsnog opsturen? Met vriendelijke groet, M.A. van Seggelen Ruiterweg 26 1251ZZ Laren

Had graag meer willen quoteren

Was het niet dat het pakje kletsnat voor mijn deur stond

Simpel besteld, correct en snel geleverd

Bestellen is zeer eenvoudig. Daarna snelle en correcte levering

Vertrouwd en snelle levering

Voor ons bedrijf op zoek naar schuimrubber matten. Dankzij de uitstekende service een passende oplossing gekregen. Producten netjes volgens afspraak geregeld!

Maten goed,levering goed en de stoelen zitten weer heerlijk. Groet Jenny Siepkes

Fijne website

Keurige levering goede website makelijk

Snelle en juiste levering.

Snel en correct geleverd

Prima ervaring

Goede kwaliteit voor goede prijs. Snel geleverd.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Zo hoort het

??????????

Kan nog geen ervaring melden. Wij hebben de bestelling nog niet ontvangen. Is dit normaal?

Even een telefonische vraag gesteld gevolgd door een snelle reactie en levering

Na een telefonische vraag gesteld over een product dat ik wilde bestellen kreeg ik correcte informatie en na het bestellen via de webwinkel kon ik het bestelde kort daarna afhalen in Hillegom

Snelle levering, mooi product. Perfect op maat gemaakt.

Vervanging van onze binnenkant stoelkussen gekocht. Makkelijke website. Vulling tot om de mm perfect op maat geleverd. En snel.

Gewoon zoals het hoort...

Ruime keuze, acceptabele prijzen

Geen bevestiging ontvangen, verder prima