In orde
Gekregen wat ik vroeg.
Bij mijn bestelling kwam ik achter dat de prijs van een andere shop een dusdanig verschil in prijs zat dat ik mij genootzaak voelde om terug te bellen en het prijsverschil voor te leggen. Hierna werd het verschil in prijs keurig op mijn rekening terug gestort. Ik dan Schuimrubbershop voor deze service. TOP
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt.
VerbeterpuntenTrack-and-trace code bij verzending sturen
Pluspunten
Supersnelle levering van 4 kussens 60x70. Kwaliteitkussens.
N.V.T
Pluspunten
duidelijke website. gemakkelijk te bestellen en de levering gaat snel en accuraat.
Pluspunten
ok
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Grenzeloze desinteresse en geen kennis van eenvoudige zaken.
VerbeterpuntenSluiten het is een oude bende in de showroom waar rommel ziet en gewoon het gevoel dat ze gaan stoppen. Arrogante tante die waarschijnlijk allang geen passie meer voelt voor het vak. Vak joe zeg ik dan
afleveren factuur voor de boekhouding
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
VerbeterpuntenIn vergelijking duur maar ivm met snelle levering toch gekozen voor Schuimrubbershop.nl
Pluspunten
correcte behandeling van mijn bestelling ook contact was possitief levering perfect
Pluspunten
Supper, na bestelling geplaatst te hebben kreeg ik een telefoontje, en een beter alternatief aangeboden.
VerbeterpuntenIs al supper.
Pluspunten
VerbeterpuntenBericht wanneer de bestelling verzonden wordt zou welkom zijn
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenTrac en trace heb ik niet gehad
Pluspunten
Zeer snelle levering
Weeresteinstraat 25
2182GP Hillegom