Pluspunten
snelle en juiste levering
Pluspunten
Het zit op vlak van prijs/kwaliteit best goed.
VerbeterpuntenSpijtig dat de verschillende patches van schuimrubber niet exact dezelfde dimensie hadden en langs de afgesneden zijde lichtje beschadigd waren.
Pluspunten
Levering via post terwijl ik had aangegeven het wel te komen ophalen.
VerbeterpuntenGeen email terug op de vraag die ik gemaild had, dus maar besteld zonder meer informatie over het product.
Iets meer productinfo over de schuimrubberlijm op de website. Bepaalde positieve zaken mis ik waaronder het feit dat de lijm vrij is van schadelijke stoffen en een dunne laag vormt waarbij herpositionering direct na aanbrengen nog mogelijk is. Super handig en fijn product!
Pluspunten
snelle, nette levering
Pluspunten
goed en snel
Pluspunten
Jammer...dat bij het zorgvuldig en herhaaldelijk communiceren, er toch de verkeerde kleur is geleverd.
Pluspunten
knip staaltjes van de meubelstoffen ontvangen is nooit een probleem.
Pluspunten
website vlot en snel
Verbeterpuntenlevertijden informeren. terug koppeling op mails sneller
Weeresteinstraat 25
2182GP Hillegom