Goed product, snelle levering

Snelle levering, goed geregeld.

Snelle levering, aan de ene kant veel plastic verpakking maar ik ben dat karton ook zo zat dus dit was eigenlijk prima voor ons.

Top geregeld

Nu wel tevreden..

Een dag na mijn slechte beoordeling de bestelling binnen gekregen. Het heeft wel vrij lang geduurd (10 dagen) voordat de bestelling binnen was maar dat is wel iets dat ze aangeven op hun website. Ook telefonisch contact gehad met Schuimrubbershop over iets anders en gelijk verteld dat het best irritant is om 2 x een mail te krijgen om een beoordeling te schrijven terwijl de bestelling nog niet eens binnen is. De vriendelijke dame aan de telefoon kon mij vertellen dat zij dat al vaker hadden aangegeven bij Kijoh maar dat het nog steeds fout gaat. Misschien kan ik beter een slechte review over Kiyoh schrijven ;-)

snelle levering volledig naar wens

Duidelijke webshop , makkelijk om datgene waar je naar op zoek bent te vinden en te bestellen.

Wat een vriendelijke mensen!

Twee op maat gemaakt schuimrubber voor mijn tuinbank. Goede kwaliteit, perfecte maat en supervriendelijk geholpen.

Zeer goede service

Na prettig contact, het juiste advies ontvangen. Waarna binnen 24 uur de materialen ontvangen. Pluim

prima service en product

Kreeg eerst bericht dat gezien de drukte er enige vertraging in levering zou kunnen zijn. Gebeld en uitgelegd dat ik het product had besteld als materiaal wat mijn kleinzoon wilde hebben voor een bepaalde constructie en dat het beeld was om hem dat op zijn verjaardag te geven. Toen als antwoord dat ze het uit de wachtrij zouden halen en z.s.m versturen. Alles op tijd gekregen Chapeau

Geleverd wat nodig had.

Snel geleverd.

Goed product, erg aardig personeel. Super!

super snel.

Super snelle levering, fijne website, en goede service.

Ja wat moet je daar van zeggen

Ik heb al 2 keer een mailtje gestuurd en geen antwoord gekregen over bevestiging van mijn bestelling en overigens nog niets ontvangen ook Tot vanmorgen in ieder geval nog niets Mvg Agnes Hulshof [email protected] [email protected]

wij zijn zeer te vreden

dit was voor ons de eerste keer maar wij zijn zeer te vreden

Prima.

Lekker snel geleverd, ik moet er nog mee aan de slag.

Ik moet er nog mee aan de slag

Er is geleverd wat ik kon verwachten.

Wat meer informatie via de mail vooraf, zou erg nuttig zijn, onder andere over levering en product omschrijving.

Prima product! Uitstekende communicatie! Beveel deze winkel aan!

Prima geleverd, maar geen bevestiging van verzenden.

Het vlot geleverd materiaal was prima. Maar na bestellen kreeg ik geen info omtrent status van de bestelling. Dat zou fijn zijn.

Besteld en ontvangen binnen 2 werkdagen! Zeer netjes verpakt!

Snelle levering en netjes verpakt. Super

Alles is heel professioneel!

Zowel de informatie op de website als de bestel-en betaalprotocollen als de reactie en bezorging...niets op aan te merken. Een geoliede machine!! Houen zo!!

Super positief

Super netjes en enorm snel geregeld

Super goed geregeld!!

Spullen waren netjes verpakt en snel geleverd

snel en accuraat

tevreden naar verwachting

Snelle service, goede prijzen

Duidelijke website en je kan ze altijd bellen/mailen met vragen. Snel antwoord.

Weeresteinstraat 25

2182GP Hillegom