Topzaak met een aantal persoonlijke favorieten.

Gouden Ton is prima en heeft een aantal persoonlijke favoriete wijnhuizen in het assortiment. Baumard uit de Loire en Perrin uit Rhône. Verder sfeervolle winkels om lekker te struinen.

Groot assortiment snelle levering

Prima ervaringen met de De gouden Ton , snel geleverd , prima communicatie en fijne wijnen

Heerlijke wijn

goede wijn, goede service en een persoonlijke note!

Super,niets op aan te merken

Zeer lekkere wijn en snelle,correcte levering Aan te bevelen

Goede kwaliteit wijnen

Over de kwaliteit v.d. wijnen valt er absoluut niets op te merken. De service en verzorging is ook prima...De PostNL is echter een negatieve factor in dit geheel. Moest dit keer veel langer wachten, terwijl de bestelling volgens hun eigen app al bezorgd zou zijn....????

Netjes verpakt, snelle levering en mooi assortiment

Super service!

Snel, goede wijn, goede tips, goede prijs-kwaliteitsverhouding, en super klantenservice!!

Heerlijke wijn, snel geleverd

Wij waren op zoek naar de Viognier van Corette en de Gouden Ton heeft die in het assortiment. Bestelling geplaatst, werd snel geleverd, met een handgeschreven kaart erbij, erg leuk.

Perfect service en altijd goed kwaliteit wijn

Fantastisch service en wijn

Snelle levering met een persoonlijke noot

Smaakvolle wijnen, klantvriendelijke webshop. En een leuk handgeschreven kaartje bij jouw bestelling. Top!

Voltreffelijk

Heerlijke rode wijn besteld, Bajo, super snelle bezorging en een persoonlijk kaartje erbij, erg attent.

Snelle levering en een persoonlijk kaartje.

Snel en persoonlijk

Er werd zelfs nog nagebeld of ik een kaartje wilde toevoegen, omdat ze hadden ontdekt dat het factuur adres anders was dan het bezorg adres. Kortom persoonlijk en snel geleverd

Geweldige service en bij levering een handgeschreven kaart.

Verwachtingen zijn overtroffen.

Goede en snelle service.

De wijn die ik zocht was er niet, maar bij telefonische navraag werd ik vakkundig aan een andere wijn geholpen.

Overzichtelijke site, makkelijke bestelprocedure, snel geleverd en met een aardig persoonlijk kaartje. Oh: en de wijnen zelf: die bevallen tot nu toe ook prima!

Heerlijke wijnen, echt een cadeau om hier iets aan te schaffen

Altijd kwaliteit, verrassende wijnen, en goed advies. Mooie zaak en ook de thuislevering is perfect

Goed wijnadvies, mooie wijnen

Als je advies nodig hebt over welke wijn lekker is bij je gerechten, dan krijg je hier uitstekende tips en kan je een mooie wijn kopen.

Uitstekende service

Een eerste aankoop op een nieuwe website is vaak lastig. Dankzij een uitstekende backoffice zijn de fouten uit mijn bestelling gehaald en kon de wijn volgens afspraak bezorgd worden. De wijn was een cadeau en de tasting notes heb ik nog niet ontvangen, maar die zie ik met vertrouwen tegemoet. Hartelijk dank voor een super vaderdag cadeau

Snelle service en goed assortiment

Mijn bestelling was goed verpakt en kreeg ik snel thuis geleverd. Een kaartje met een persoonlijke boodschap erbij is leuk en wordt gewaardeerd.

Matig

Helaas lang op mijn bestelling moeten wachten. Dit zou door PostNL komen, maar de verzendbevestiging van mijn bestelling kreeg ik pas nadat ik na 3 dagen belde met de vraag waar mijn bestelling bleef... Bij ontvangst bleek het bestelde wijnkistje helemaal kapot en uit elkaar gevallen, waardoor een gepland verjaardagscadeau niet op tijd en niet in gewenste staat was. Erg jammer, want mijn ervaring in de fysieke winkels is altijd erg goed. Hoop op een eenmalige misser, want over het assortiment ben ik erg te spreken.

Bestelde was snel en verzorgd verpakt afgeleverd met ook nog aardige boodshcap van de winkel zelf.

Medewerkers werken met plezier, denken mee en zijn klantvriendelijk

bij twee bestellingen is er goed meegedacht en werd ik buitengewoon vriendelijk te woord gestaan. Bijzonder was de herinnering voor een kaartje bij het slagen van mijn Neef.

snelle correcte levering

De flessen waren goed verpakt , levering via postnl

Topbedrijf!

Snelle levering, perfect verpakte wijnglazen en wat leuk, zo'n zelfgeschreven kaartje erbij!

Oude Molen 1 D

1184 VW Roelofarendsveen

Over Wijnkoperij De Gouden Ton

Wijnkoperij De Gouden Ton staat synoniem voor specialisten met een passie voor wijn. Echte kwaliteitswinkels gekenmerkt door een eigen gezicht en identiteit. Goede service, persoonlijke aandacht en kennis van zaken zijn de belangrijkste pijlers bij Wijnkoperij De Gouden Ton. Uiteraard staat het assortiment centraal, bestaande uit hoogwaardige wijnen; puur, eerlijk en herkenbaar.