Prima verzending was iets vertraagd dit zal wel te maken hebben met de Corona crises.

De persoonlijke boodschap in de vorm van bijgeleverd kaartje namens het team vd de gouden ton vond ik erg lief

Prima wijnen

Wijnen zijn prima en de service ook goed

Ruim assortiment en snelle levering

Wijn opgezocht die we in sterrenrestaurant dronken en bij De Gouden Ton gevonden! Nog wat andere wijntjes erbij besteld. Snelle en goede levering.

Heerlijk

Op het strand kreeg ik wijn geserveerd die echt heerlijk was. Foto van het etiket gemaakt en online gaan zoeken. Kwam bij Wijnkoperij De Gouden Ton terecht en heb mijn eerste bestelling geplaatst. Ik kan het iedereen aanbevelen. Overzichtelijke site, prachtige wijnen en snelle levering. Een absolute aanrader

Inmiddels 2x via de webshop besteld. Ze hebben kwaliteitswijnen en leveren snel. Daarnaast zit er bij elke bestelling een handgeschreven kaartje.

Op tijd, en 100% conform bestelling

Prettig persoonlijk en zeer op maat!

Door een foutje op de website van de Gouden Ton kreeg ik niet het bedoelde product. Een goed getimed verjaardagscadeau dreigde in het water te vallen. Dankzij het snel en creatief handelen van de Gouden Ton kwam het cadeau toch nog op tijd in mijn bezit. Complimenten!

Assortiment van hoge kwaliteit, overzichtelijke site en duidelijke communicatie

Assortiment van hoge kwaliteit, overzichtelijke site en vriendelijke communicatie over de bezorging. Daarbij ook nog gratis verzending vanaf 6 flessen!

Wijn bestellen met een personal touch

Ik had een mooie fles besteld als kado voor een jarige vriendin. Helaas was ik vergeten om er een persoonlijk briefje aan mijn bestelling toe te voegen. Ik werd hierop geattendeerd door de medewerkers van wijnkoperij De Gouden Ton en heb als nog een kaartje kunnen toevoegen. Deze persoonlijke touch waardeer ik ten zeerste en hierdoor zal ik vaker bij wijnkoperij De Gouden Ton bestellen.

Snel en attent

Gaaf bedrijf. Snelle levering en attente service. Ik werd nog gebeld omdat ik geen kaartje had toegevoegd. Website kan beter omdat de pakketten met wijnen moeilijk te vinden zijn.

as usual: perfect

snelle accurate levering

Uitstekend!

Snelle levering en persoonlijke benadering.

Snelle correcte service en vriendelijk personeel aan de telefoon.

Heel leuk om een persoonlijk geschreven kaartje in de doos aan te treffen.

Bestelling was snel geleverd met persoonlijke boodschap

Bij de Gouden Ton doen zij hun best op het gebied van service. Als je de winkel bezoekt doen ze dat met aandacht en enorm veel kennis over de wijnen. In deze tijden (Corona) heb ik de bestelling via de webshop gedaan. Naast hele fijn indicaties (meerdere bronnen om de ranking vandaan te halen) is het een overzichtelijke site. De snelle levering plus een persoonlijke boodschap wat nogmaals hun beoogde servicelevel aantoont.

prima wijn, prima service

uitstekende wijnen en goede, snelle service

Heerlijke wijn en goede service

Goede service en heerlijke wijn. Ik heb hier nog geen miskoop gedaan.

vriendelijk en vlot

Nu voor de 2e keer een doos wijn besteld. x Prima assortiment, leuke aanbiedingen en vlot geleverd. Persoonlijk kaartje erbij maakt het extra leuk!

Aardige mensen, heerlijke wijnen.

Veel wijnen met een hoge Vivinoscore komen bij De Gouden Ton vandaan. Ik koop graag in de winkel waar je op een ontspannen manier wordt geholpen maar ook online is de service prima. Je krijgt leuke aanbiedingen als je je inschrijft op de nieuwsbrief.

prima service

mooie site met mooie wijnen, prima service en snelle afhandeling/levering

Altijd goede ervaringen

Besteld via website en correcte en snelle levering. Komen meestal in de winkel in Rotterdam en is ook prima.

Fijne service en snelle levering!

Mooie wijnen en snelle levering!

Zeer klantvriendelijk

Snel, attent en prima

uitstekende ervaring

Heldere toelichting op product. Snelle bestelling en afwikkeling. Bezorging vlg afspraken

Snel en goed

Zogende prijs performance en snelle levering, persoonlijk kaartje erbij; top!

Toppie

Was wat vertraging door postnl maar toen ik belde waren ze bij de gouden ton super behulpzaam. Uiteindelijk kwam alles helemaal goed!

Oude Molen 1 D

1184 VW Roelofarendsveen

Over Wijnkoperij De Gouden Ton

Wijnkoperij De Gouden Ton staat synoniem voor specialisten met een passie voor wijn. Echte kwaliteitswinkels gekenmerkt door een eigen gezicht en identiteit. Goede service, persoonlijke aandacht en kennis van zaken zijn de belangrijkste pijlers bij Wijnkoperij De Gouden Ton. Uiteraard staat het assortiment centraal, bestaande uit hoogwaardige wijnen; puur, eerlijk en herkenbaar.