Pluspunten
Persoonlijke service. Bedrijf vroeg naderhand proactief of ik nog een boodschap wilde toevoegen omdat ze zagen dat het om een cadeautje ging. Heel tevreden!
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Goede wijnen en snelle levering
Pluspunten
Goede communicatie
Hartelijk dank voor het mooie cijfer en het pluspunt!
Pluspunten
de enige in de buurt die mijn favoriete bubbels heeft
Bedankt voor het mooie cijfer en wat leuk dat wij je favoriete bubbels hebben!
Pluspunten
Groot assortiment, precies gevonden wat ik zocht.
VerbeterpuntenDe bestelling was na 6 dagen nog altijd niet verzonden...
Hartelijk dank voor de prachtige score!! Graag tot een volgende keer.
Hartelijk dank voor de mooie score.
Hartelijk dank voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Zakelijke bestelling gedaan en rechtstreeks naar onze medew. gestuurd met een kaartje, perfect geregeld. Groet
Hartelijk dank voor de mooie score en het pluspunt.
Pluspunten
Site is overzichtelijk, je kan op ieder denkbare eigenschap selecteren. In combinatie met de goede chatfunctie zorgt dit ervoor dat je heel makkelijk en snel de perfecte wijn bij je diner of feest vindt.
Hartelijk dank voor de mooie score en de pluspunten.
Hartelijk dank voor de mooie score.
Hartelijk dank voor de mooie score!
Pluspunten
Voldoet geheel aan de verwachting. Telefonisch contact komt snel tot stand. Beantwoording van vragen ter zake kundig.
Hartelijk dank voor de mooie score en de pluspunten!
Pluspunten
Product geleverd binnen de gedisplayede timelines
Hartelijk dank voor de super mooie score!
Goede wijn (ik kende ze al ;) en snelle levering!
Bedankt voor de mooie score en leuk dat je de wijn al kende!
Pluspunten
Hartelijk dank voor de mooie score!
Online optie om een kaart met tekst toe te voegen
Bedankt voor de mooie score! Je kunt een persoonlijke boodschap toevoegen in het opmerkingenveld van de bestelling. Wij voegen dit dan toe op een kaartje.
Bedankt voor de mooie score!
Pluspunten
Vooral zo door gaan!!
Bedankt voor het super mooie cijfer en het compliment!
Bedankt voor het super mooie cijfer!
Liever dozen van 6 flessen ipv een doos met 12 flessen.
Bedankt voor het super mooie cijfer! We zullen proberen rekening te houden met zendingen per 6 flessen.
Pluspunten
voldoende keus in wijn en vlotte levering.
Bedankt voor het super mooie cijfer en de complimenten!
Bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Snel, deskundig, goede producten
VerbeterpuntenEen fysieke locatie in Amsterdam Oud-West!
Bedankt voor het super mooie cijfer en de complimenten! En dat zou leuk zijn een locatie in oud-west.
Oude Molen 1 D
1184 VW Roelofarendsveen
Wijnkoperij De Gouden Ton staat synoniem voor specialisten met een passie voor wijn. Echte kwaliteitswinkels gekenmerkt door een eigen gezicht en identiteit. Goede service, persoonlijke aandacht en kennis van zaken zijn de belangrijkste pijlers bij Wijnkoperij De Gouden Ton. Uiteraard staat het assortiment centraal, bestaande uit hoogwaardige wijnen; puur, eerlijk en herkenbaar.