Bedankt voor het geweldige cijfer!
Pluspunten
Snel, makkelijk en overzichtelijk. Heel soepel geregeld en had de bestelling de volgende dag al thuis.
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor het mooie cijfer en de pluspunten!
Bedankt voor het mooie cijfer.
Bedankt voor de geweldige score!
Pluspunten
uitermate snelle levering van gevraagde producten
Bedankt voor de complimenten en het mooie cijfer!
Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Pluspunten
Duidelijke website. Besteld en de volgende dag, netjes verpakt, in huis.
VerbeterpuntenHelaas pas vanaf 75 euro gratis verzending.
Bedankt voor de mooie score en fijn dat de bestelling snel en netjes in huis was. Ook bedankt voor het verbeterpunt, we gaan ermee aan de slag.
Bedankt voor de mooie score!
Pluspunten
Omdat ik de zaak ken, durf ik hier blindelings een bestelling te doen. Heb daar alle vertrouwen in en goede ervaringen in de winkel.
VerbeterpuntenIk kon niet ontdekken hoe ik iets als cadeau kon laten bezorgen en er een berichtje bij kon plaatsen. Daarom heb ik de optie 'ander afleveradres' gekozen. De jarige kon echter niet zien wie het gestuurd had. Enige minpuntje!
Bedankt voor de mooie score! Voor een vervolgbestelling kan je de boodschap voor de geadresseerde in 'opmerking' plaatsen bij het afrekenen. Dan voegen wij het toe op een persoonlijk kaartje bij de bestelling.
Pluspunten
eerste kennismaking. maar ken het bedrijf zeker als wijnliefhebber
Bedankt voor het mooie cijfer en het pluspunt!
Pluspunten
Gewoon prima levering. Op tijd (ondanks de Kerstdrukte) en precies alle wijnen (28 flessen, verschillende types) die ik besteld had. Ik heb er op beide Kerstdagen weer een goede sier mee kunnen maken bij de familie ;-)
VerbeterpuntenNiet al het "naslagwerk" van de wijnen is compleet. En, promoot eens wijnen die een extreme uitgesproken, onderscheidende smaak hebben. Hoewel het assortiment ruim is, kun je je hiermee mogelijk extra onderscheiden?
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en pluspunten. We doen ons best om het naslagwerk zo compleet mogelijk te krijgen op onze website. En bedankt voor de tip voor de onderscheidende wijnen!
Bedankt voor de top score!
Pluspunten
Service perfect.
VerbeterpuntenHeb lang gezocht naar een geschikt pakket/relatie geschenk. Handig was voor mij geweest kiezen uit een aantal standaart pakketten rond kerst.
Bedankt voor het mooie cijfer! En bedankt voor de tip, die nemen we mee.
Bedankt voor uw mooie score!
Bedankt voor uw mooie score!
Pluspunten
Top service, goede wijnen
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor de 10 en de pluspunten!
Ik heb betaald voor een cadeauverpakking maar de fles grappa werd nog niet eens in de originele doos geleverd en er zat geen cadeaupapier omheen. Dit vind ik slecht!!!
Bedankt voor uw cijfer. Vervelend om te horen dat de cadeauverpakking niet is geleverd. Als het goed is heeft u een compensatie ontvangen van ons. Met vriendelijke groet, Team Wijnkoperij De Gouden Ton.
Bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Alles unter dem QUALITÄTSNAMEN lieferbar.
Hartelijk dank voor de top score!
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Goede website. Goede prijzen. Goede service. Er waren dit keer problemen met PostNL die onze en andere zendingen "kwijt" waren. Door inzet van De Gouden Ton toch terecht en 2dgn later alsnog afgeleverd. Gewoon perfect dus. Levering Gouden Ton een 10, PostNL 6.
VerbeterpuntenHouden zo.
Fijn dat het pakket alsnog op tijd is afgeleverd. Geniet van de wijn en fijne feestdagen! En hartelijk dank voor de mooie score.
Hartelijk dank voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Ruime keuze. Netjes en correct afgeleverd.
Bedankt voor de mooie score!
Pluspunten
Bij de PTT was het pakket even kwijt maar ze gingen meteen op zoek en hadden ook een oplossing als het niet op tijd zou worden geleverd
Bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Mooie producten, goede kwaliteit
Verbeterpuntenlate levering, maar vermoedelijk door drukte
Beste meneer, bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u de beoordelingsmail wel heeft ontvangen, maar de bestelling zelf nog niet. Het lijkt erop dat de mail te vroeg is verstuurd, onze excuses voor het ongemak. We hopen dat het pakket alsnog snel bij u aankomt. Met vriendelijke groet, Team Wijnkoperij De Gouden Ton.
Oude Molen 1 D
1184 VW Roelofarendsveen
Wijnkoperij De Gouden Ton staat synoniem voor specialisten met een passie voor wijn. Echte kwaliteitswinkels gekenmerkt door een eigen gezicht en identiteit. Goede service, persoonlijke aandacht en kennis van zaken zijn de belangrijkste pijlers bij Wijnkoperij De Gouden Ton. Uiteraard staat het assortiment centraal, bestaande uit hoogwaardige wijnen; puur, eerlijk en herkenbaar.