Pluspunten

Groot assortiment, kwaliteitswijnen. Tot nu toe nooit een miskoop door goed advies van de medewerkers.

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer groot assortiment. Zeer vriendelijk personeel. Ze weten zeer goed waar ze het over hebben.

Wij hebben nog nooit iets negatiefs meegemaakt en dat terwijl wij al 15 keer een bestelling hebben geplaatst.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heerlijke wijnen en heldere informatie

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Omdat het een cadeau was voor mijn moeder, heb ik even gebeld of ze er een kaartje bij konden doen. Super goed geholpen door een hele aardige meneer! Het pakketje werd de volgende dag al afgeleverd en m'n moeder was er ontzettend blij mee!

Oude Molen 1 D

1184 VW Roelofarendsveen

Over Wijnkoperij De Gouden Ton

Wijnkoperij De Gouden Ton staat synoniem voor specialisten met een passie voor wijn. Echte kwaliteitswinkels gekenmerkt door een eigen gezicht en identiteit. Goede service, persoonlijke aandacht en kennis van zaken zijn de belangrijkste pijlers bij Wijnkoperij De Gouden Ton. Uiteraard staat het assortiment centraal, bestaande uit hoogwaardige wijnen; puur, eerlijk en herkenbaar.