De website is gewijzigd en niet te goede

- mijn wachtwoord werkte niet meer - mijn oude bestellingen zijn weg - foto's van de wijnen waren meestal niet aanwezig - de beoordelingen van Hamersma etc zijn verdwenen En tenslotte nog een tip/verzoek: ik zou graag favoriete wijnen willen kunnen markeren, zodat ik ze later sneller kan bestellen. Je kunt/kon wel verlanglijstjes opgeven maar die verdwenen dan weer als je eenmalig had besteld

Snel en aardig

Snel en aardig

Enorm klantvriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht.

De heren van Wijnkoperij De Gouden Ton zijn enorm klantvriendelijke en behulpzaam. Door hun nieuwe website werkten voucher-codes niet meer en dat was een hele toestand om dat geregeld te krijgen. Maar zij pakten het heel snel en goed op en regelden de hele kwestie in een mum van tijd. Mijn nieuwe Riedel glazen had ik een paar dagen later al in huis, perfect verpakt in een speciale glasdoos met een persoonlijk handgeschreven kaartje. Helemaal top ! Nogmaals dank aan iedereen en speciaal aan Jaap, de IT-man, die alles opgelost kreeg. Superrrrr !

Goede wijn behoeft geen krans en de service is met inbegrip van de bezorging prima.

Ik ben met de Gouden Ton in aanraking gekomen door een voucher voor wijnglazen. Het bestellen van deze glazen lukte niet goed waardoor ik persoonlijk contact kreeg met een medewerker (Jaap). Hij heeft het prima geregeld en heeft me nog een heerlijke fles wijnkado gegeven. Ik heb zelf wijn besteld die ik echt aanraad: Lemu Sauvignon Blanc en Chardonnay, beide heerlijk!

Mooie en nette glazen, elegant!!!

Handig in gebruik Fraai design Goede kwaliteit

Ouderwetse hoogwaardige service

In de middag besteld en aangegeven dat ik mijn order echt de volgende avond nodig had. In deze drukke periode bij PostNL is dit helaas niet altijd zeker. Ik werd gebeld door een medewerker die aangaf de order nog diezelfde avond, zelf, bij mij af te leveren. Wat een klasse!

Ongekende klantvriendelijkheid...

Bij de gouden ton weten ze wat service is. Heb online wat glaswerk van riedel besteld en er ging operationeel ergens wat mis, wat uiteraard kan gebeuren. Geweldig opgelost, mailen, bellen, op goed vertrouwen (Ik ben geen vaste klant) van De Gouden Ton nagezonden met een heerlijke bordeaux als extra. Jaap, als je dit leest: de mooie glazen zijn dus binnen en bedankt voor de fles en de geweldige service.

onwaarschijnlijk goede service

Heb wijn voor mijn verjaardag besteld en vooraf over gebeld omdat ik deze op tijd wilde hebben. Enorme vertraging bij Post NL waardoor de bestelling niet meer op tijd kwam. De Gouden Ton heeft goed gemaakt wat bij Post NL mis ging en heeft zelf voor tijdige levering gezorgd; echt super! Deel van de wijn bleek ook niet voorradig waardoor ik een goed alternatief kreeg. Daarnaast alsnog op later moment ook enkele flessen gekregen van de oorspronkelijke bestelde wijn; dat is nog eens service...

Perfect!

Variety of wines, flawless delivery, great service. Thank you!

Mooie wijnen, super service

Bestel regelmatig via de webshop; ze hebben een mooie selectie van wijnen en prima service. Was een keer een hele levering kwijtgeraakt door verkeerde bezorging (door PostNL), en de Gouden Ton stuurde zonder morren dezelfde levering nog een keer. Super klanten service!

Mooie en betaalbare wijnen, snelle en goede service!

De dag na mijn bestelling werd er al geleverd. Top!

Eenvoudig bestellen, interessant assortiment en snel geleverd!

Fijne winkelervaring online, bijzonder dat je zelf een doos kunt samenstellen, en dat je niet per se in veelvouden van 6 hoeft te bestellen.

Mooie wijnen en zeer klantvriendelijk.

Fijne website en zeer behulpzaam, ook achteraf bij vragen over de bestelling zeer goed en snel geholpen.

top service en de beste wijn!

top service en de beste wijn!

Prima service, goede wijn

Zelfs online service met een persoonlijke touch. De Enate die we bestelden valt zeer in de snaak.

Makkelijk bestellen, degelijke prijs en vlot geleverd!

Een behoorlijke zaak met veel keus

Snel en goed

TOP, snelle levering

Had mijn bestelling snel binnengekregen. Ook zat er een leuk handgeschreven bedankje erbij. Altijd leuk en persoonlijk. De producten waren goed ingepakt. Zeker een aanrader om hier een bestelling te doen!

Lekkere wijn, en goede snelle bezorging.

keurig en snel geleverd

leuk dat er een handgeschreven persoonlijk bericht bij zit.

uitstekend

bestelling verliep vlot en de levering was goed verpakt en precies volgens tracking afgeleverd

snel geleverd!

snel geleverd!

Oude Molen 1 D

1184 VW Roelofarendsveen

Over Wijnkoperij De Gouden Ton

Wijnkoperij De Gouden Ton staat synoniem voor specialisten met een passie voor wijn. Echte kwaliteitswinkels gekenmerkt door een eigen gezicht en identiteit. Goede service, persoonlijke aandacht en kennis van zaken zijn de belangrijkste pijlers bij Wijnkoperij De Gouden Ton. Uiteraard staat het assortiment centraal, bestaande uit hoogwaardige wijnen; puur, eerlijk en herkenbaar.