Goede service. Snelle levering

Snelle en correcte levering. Snel antwoord bij een vraag.

Snel,makkelijk en goede kwaliteit

Het was snel,foutloos en goede kwaliteit

Gewoon top!

Met toeval CROP ontdekt toen ik poets spullen nodig had en ze hebben echt alles wat je nodig hebt en voor eerlijke prijzen! Vroeger bestelde ik bij Bol maar dat doe ik nu niet meer.

alles ok

juist problemen met post nl ...

Alles netjes en op tijd geleverd

Alles netjes en op tijd geleverd voor een mooi prijs.

Mijn bestellingen steeds correct en op tijd afgeleverd

Ben al geruime tijd klant en kocht reeds verschillende producten, oa autolakken in blik, reinigingsproducten, spuitbussen. Steeds tevreden met de kwaliteit en prijs.

Niet alle artikelen geleverd

Vorige maand een bestelling gedaan van 6 artikelen. Er werden echter maar 5 artikelen geleverd. Het duurste artikel van mijn bestelling, de Angelwax Desirable wax was er gewoonweg niet bij. Na een paar contacten met de klantendienst blijkt dat dit niet in voorraad is niettegenstaande dit op hun website als direct leverbaar staat. Ze beloven steeds om het na te sturen, maar een maand later nog steeds niets ontvangen. Een correcte afhandeling zou hier zijn dat dit terugbetaald wordt.

Altijd 100%!

Altijd snel, goed geregeld en zelfs bij een klein foutje super snel en kosteloos opgelost!

Gewoon prima!

Heldere website, snelle levering, goede klantenservice. Alle ✅

Beste shop voor de auto

Fantastische website, alles makkelijk te vinden. Kwaliteit spul. Altijd snelle levering

altijd naar wens

ik vind altijd wat ik wens en het wordt redelijk tijdig geleverd. prijs is goed.

Levering belofte

De belofte vandaag besteld morgen geleverd heb ik in 4 bestellingen nog niet meegemaakt. Wel dat het binnen 3 dagen geleverd is. Dit komt voornamelijk door nalevering volgens de klantenservice. Ik kan niet via de webshop zien wat jullie voorraad is en vindt het dan ook jammer dat als er een nalevering is er geen communicatie naar de klant wordt gedaan.

Prima te bestellen ,levering is nog afwachten

Zeer goede service en levering

De 2K spuitbussen met de gekozen autokleur zijn perfect, het spuit zoals een professioneel spuitpistool, het is zelfs handiger en geen tijd verspillen aan reinigen en kosten van producten,

prima kwaliteit voor normale prijs

Zawsze wszystko na czas i bardzo dobra jakość produktu

Top producten en top bedrijf

Recent wat producten besteld en omdat ik niet helemaal zeker was of ik het goede ging bestellen, dus maar even gebeld met ze. Goed advies gekregen en nu zien mijn koplampen er weer als nieuw uit. Had ook de bumperspray mat zwart besteld, bleek niet helemaal de juiste kleur, dus weer even gebeld voor advies voor de juiste kleur. Boden ze een gratis spuitbus aan bij de kleurstift die ik toch al bestelde. En die spuitbus was inderdaad de juiste kleur zwart. Service zoals het hoort.

Goedkoper kan niet

Motorolie vergeleken met prijs bij dealer is circa 70% goedkoper.

Nog nooit binnen een dag geleverd

Houd er rekening mee dat bestellingen er langer over kunnen doen dan op de website wordt aangegeven. Heb hier meerdere keren besteld en heb mijn bestelling nog nooit binnen een dag ontvangen. Wel handig om te weten als je denkt iets op tijd voor je klus in huis te hebben.

Uitstekend!

Groot assortiment en snelle levering. De kwaliteit van de bekende grote merken, maar ook bijvoorbeeld spuitbussen van het huismerk zijn van prima kwaliteit!

Snelle levering en zeker waar voor je geld goeie kwaliteit

Snelle levering en zeker waar voor je geld goede kwaliteit

Zeer slechte ervaring

Ik had 3 doosjes schuurpapier besteld , zou de volgende dag geleverd worden stond op de site nou niet dus 2 dagen later . Bij aankomst kwamen er maar 2 doosjes binnen . Ik gemaild naar Crop krijg je te horen fout in ons systeem maar word nageleverd. Nou naar een paar dagen maar weer gemaild waar me doosjes schuurpapier blijft . Krijg je te horen volgende week kom die binnen . Nou we zijn de week alweer uit maar niks binnen gekregen , heb ook gezegd stort het geld maar terug , en dan hoor je niks meer van hun .

Altijd op tijd

Vandaag besteld , morgen in huis

Snelle levering en producten voldoen aan verwachting.

Ik heb al een paar keer bij Crop besteld. Telkens snelle levering en de producten zijn gewoon goed. Eén keer een probleem gehad met een product en deze werd snel omgewisseld voor een nieuw product. Klasse!

Singerstraat 4

2652 XC Berkel en Rodenrijs

Over CROP (Car Repair Online Products)

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Zelfs in het weekend! Bij CROP heb je de keuze uit meer dan 10.000 producten. Je kan ons bellen, e-mailen en met ons chatten waarbij je direct persoonlijk antwoord krijgt. Altijd krijg jij specialistisch advies van onze experts. Retourneren en ruilen kan tot wel 100 dagen na aankoop.