Uitstekende service

Snelle levering en uitstekende service

Sneakers besteld en gekregen op de afgesproken datum

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de communicatie cycleur sneakers gekocht ,ik had de zelfde als mijn zoon die had er het dubbele voor betaald,de schoenen wel 2 maten groter besteld want ze vallen klein wel een mooie brede schoen past uitstekend .bedankt

Mooie schoenen, ik heb dezelfde schoenen in die maat, dus maat was goed. Alleen bezorging door PostNL was niet alles.

Snelle levering goed verpakt

Alles conform verwachting

Snelle en nette levering.

Zeer goede service.

Verschillende malen plezierig telefonisch contact gehad bij internetbestelling. En prima service.

Supersnelle levering en prachtige schoenen

Nauwelijks de bestelling en betaling gedaan en ik kreeg al een verzendbevestiging in de mail. De volgende dag waren de schoenen er al! Mooi collectie schoenen ook, ik ga jullie website zeker vaker bezoeken.

Zeer goede en snelle afwikkeling van bestelling

Meer dan tevreden over deze winkel

Altijd eerlijk advies , geen verkooppraatjes, mooie collectie , veel keuze

Mooie aanbiedingen en snelle Leveringen.

Een paar Mephisto schoenen gekocht met 50% korting en de volgende dag al ontvangen.

Heel snel bezorgd.

Goede bezorging en mooie schoenen.

Super snel.

Komen afspraken na. Gelukkig was de doos goed verpakt. De bezorger had het pakket gewoon in de brievenbus gedrukt (die dus niet meer dicht kon). Met de huidige weersomstandigheden niet echt handig.

Slechte onvriendelijke service

Nooit meer

Zeer goede service

Prachtige collectie met kwalitatief zeer goede schoenen, snelle en correcte verzending!

Snelle service, mooie afprijzing in de sale

Fijne pantoffels van Warmbat aangeschaft voor een mooie prijs.

Uitstekende ervaring, goede service

Ik had online laarzen besteld, deze bleken te klein. Hierover telefonisch contact opgenomen met de winkel. De laarzen in de goede maat waren nog beschikbaar, en zijn kosteloos naar mij gestuurd. Daarna pas hoefde ik de te kleine laarzen terug te sturen. Super service!

Gewoon TOP

Ik heb geen andere woorden dan TOP

Prima snelle levering

Snel geleverd goed verpakt.

Uitstekende service

Een fijne service: mijn bestelling was niet goed gegaan en meter kreeg ik een mailtje dat de schoenen weer op de site waren gezet en ik ze alsnog kon bestellen. Top!

Voor de eerste keer hartjes schoenen bij vd Vlies betreft. Ruime keuze, snelle en correcte levering

goede schoenen op tijd geleverd

de prijs was zeer gunstig ten opzichte van andere aanbieders.

Prima zaak!

Mijn bestelling werd vlot bezorgd!

Snelle, hulpvaardig en vriendelijk

Hoewel ik de schoenen die ik bestelde teruggestuurd heb omdat ze net te groot waren bleef de hulp en afhandeling snel accuraat en vriendelijk. Echt fijn!

Een tien

Via de website hele fijne schoenen gekocht. Prima prijs. Telefonisch om advies gevraagd en goed geholpen. Zeer klantvriendelijk. Dezelde middag werden de schoenen verzonden en ik had ze de volgende dag in huis. Ze lopen prima.

Kerkbuurt 33 B

3361 BC Sliedrecht