Goede sortering ook voor moeilijke voeten.

top!

goede prijs, snel geleverd!

Woensdag besteld en vrijdag geleverd. netjes verpakt en de schoenen zijn goed.

Snel, correct, volgens afspraak

Een prima manier van schoenen kopen.

De webshop is overzichtelijk en het is eenvoudig om te zoeken. De levering was snel. Duidelijk hoe de schoenen eventueel te retourneren.

uitstekend, snel en goedkoop

Goede en snelle levering

Tevreden over de ruime keuze in leuke schoenen

Ruime online keuze, de damesschoenen zijn mooi en in verschillende breedtematen.

Tevreden over de ruime keuze in leuke schoenen

Geweldige. Service en de schoenen zitten heerlijk

De ervaring is prima, maar het versturen met Post NL waseeen verschrikking

Geweldige. Service en de schoenen zitten heerlijk

De ervaring is prima, maar het versturen met Post NL waseeen verschrikking

Snelle levering netjes verpakt duidelijke mail

Snelle levering netjes verpakt duidelijke mail

Snelle correcte levering

Mooie collectie. Blij ook met korting. Bestellen gaat heel eenvoudig, duidelijke website.

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk en snel

alles in goede orde ontvangen

teleurstellend

2 paar schoenen besteld en dezelfde middag word ik gebeld dat een van de twee niet leverbaar is ! Kennelijk te maken met een winkel die de administratie van de website niet op orde heeft. Reden om de volgende keer maar een andere leverancier te kijken.

teleurstellend

Supersnel verzenden

Normaal ga ik altijd naar de winkel, maar nu een keer online besteld. En verzenden doen ze echt supersnel! Zeer tevreden over zowel de winkel als de webshop.

Kerkbuurt 33 B

3361 BC Sliedrecht