teleurgesteld

Ik moest de schoenen terugsruren. Ik had voor een M breedte gevraagd, maar ze waren heel smal

zeer tevreden

goede service,goed product

Efficiënt en prettig van nieuwe schoenen voorzien!

Snelle levering van heerlijk zittende schoenen

Voor de eerste keer een paar durea schoenen besteld bij deze winkel. Ze werden keurig op tijd bezorgd en ben erg blij met dit paar extra brede schoenen.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Helaas was de maat van de schoen niet goed. Het waren prachtige schoenen voor een koopje. Jammer dat je met retour zelf moet betalen voor verzendkosten. Maar ja, dat wist ik al van tevoren….

Vlotte levering, echt de volgende dag

Prima website, fijne schoenen en snelle levering

Snelle levering en goede productomschrijving

geweldig

Vlotte aankoop op een overzichtelijke Van der Vlies site. Ook de levering was snel. Amako muilen zijn voor mij al jaren een kwaliteits en loop comfort .

Goed en snel

Een ruime keuze aan Durea schoenen. Waar de meeste schoenenwinkels slechts een paar modellen van Durea in voorraad hebben heeft Van de Vlies een groot assortiment on-line beschikbaar.

Schoenen besteld, snelle levering Helaas waren ze te klein. Binnen paar dagen stond het betaald bedrag weer op m'n rekening.

Prachtige schoenen, mooie prijs, snel verzonden! Top. Telefonisch contact is mogelijk met deze webshop met fysieke winkel. Vriendelijk en adequaat geholpen.

Info, kwaliteit, verzending: alles super

Goede service en levering en bij niet goed kan het retour

Zie hierboven

Prima levering, netjes verzorgd

Sandalen zijn zoals beschreven. Mooi op tijd geleverd!

Snelle levering en goede service!

Snelle levering en goede service!

Super blij!

Heel tevreden met m'n nieuwe Mephisto's. Op het juiste moment in een fatsoenlijke verpakking bezorgd door PostNL. De schoenen voldoen compleet aan mijn verwachting.

Prima service!

Eindelijk voor mij mooie durea sandalen gevonden en besteld. Vlotte levering. Voor de ene voet passend voor de ander helaas te wijd. Erg jammer. Na terugzending werd gelijk het bedrag teruggestort op mijn rekening. Klasse!!

Prima geregeld.

Schoenen besteld, voldoen aan verwachting. Snel verzonden, prima service.

Geweldig blij er mee.

Super , heel tevreden.

Supet

Snelle en correcte levering, goede ervaring Mooie schoenen, zitten heerlijk

Alles ging goed, heb de laarsjes vandaag wel retour gestuurd.Te smal.Maar gelijk andere besteld.Neem aan dat het geld van het eerste paar retour komt.

Snel en goed

Sandalen zien er mooi uit

Nog geen ervaring.het is nog te koud voor sandalen

Snel, goed en zorgvuldig.

De via internet bestelde schoenen had ik snel in huis. Netjes en zorgvuldig verpakt en verstuurd !!

Kerkbuurt 33 B

3361 BC Sliedrecht