mooi

mooi persoonlijk cadeau

Zoals besteld

Perfect met de snelheid van een lichtflits

In een kort tijdsbestek, zonder verlies van kwaliteit ben ik een tevreden klant die dit bedrijf zeker zal aanbevelen bij anderen. De verscheidenheid van keuze in verschillende producten, de prachtige afwerking van het graveren, de snelheid van levering Is het een bedrijf waar je trots op mag zijn .

keurig verzorgd

Heel mooi naamplaatje hebben jullie voor ons gemaakt valt nix op aan te merken En NEE er komt zeker geen MAAR.... keurig verpakt met alles erop en eraan . inmiddels hang het keurig onder ons buitenlampje bij de voordeur en ik ben de enigste in de straat met zòn byzonder mooi naambordje maar ben bang dat dat niet lang zal duren . hahaha

Super mooi!

Heel goed geholpen via chat eerst en dan via mail. Eerst ontwerp doorgemaild gekregen en elke opmerking pakte ze direct aan en kreeg ik nieuw ontwerp tot het dat was wqt ik wou! Dus echt dikke chapeau voor de service. Ook snel geleverd!dank u wel!

voor die prijs mooie pennen

2 mooie parker pennen besteld,waren snel binnen,ben tevreden

Uitstekende service en een fantastisch resultaat.

Uitstekende service en een fantastisch resultaat.

Blij met het resultaat

Zelfs rond kerst nog snel geleverd met een fantastisch mooi resultaat.

Mooi product!

Mooie sleutelhanger 'love it' laten maken met eigen tekst. Werd snel bezorgd en uitstekende kwaliteit.

Goed en snel

De nummerbordhouder ziet er goed uit en netjes bedrukt. Ook een snelle levering.

Mooi product en snel geleverd

Ik heb een heupfles laten graveren. Het eindproduct ziet er exact uit als in het ontwerp en de gravure ziet er mooi uit. Leuk als cadeau.

Top service! En super mooi gegraveerd

Ik had eerst 1 sleutelhanger laten graveren met een vingerafdruk en tekst. Uiteindelijk super mooi geworden en via de chat er nog 1 kunnen bestellen. Het waren mooie cadeaus om te geven.

Ze letten op plaats 2 bestellingen ik maak ik maak een type fout en ze appen me om te vragen of dit wel klopt NEE dus nogmaals dank

Perfecte levering!

Mooi product! En mooie laserprint!

Prima product met prima service

De gegraveerde sleutelhangers en manchetknopen zien er prima uit. De levering was echt supersnel!

Netjes en leuk

Super leuk om te geven en keurig gegraveerd!

Mooi werk en snel geleverd

Besteld als cadeau, mooi graveerwerk en binnen enkele dagen al thuisbezorgd, top!

Zeer mooi, zeer klantvriendelijk

Ik had een gegraveerde dogtag sleutelhanger besteld voor mijn vriend voor kerst. Het werd snel verstuurd, helaas is deze in de post verloren geraakt. Na contact te hebben opgenomen, hebben ze me zeer vriendelijk te woord gestaan en mij kosteloos een nieuwe verstuurd (deze keer met T&T), die gelukkig wel snel en veilig is aangekomen. Helaas doordat de versie die ik oorspronkelijk had besteld niet meer op voorraad was, heb ik de andere versie (in overleg) gekregen. Echter is deze ook zeer mooi en ik ben zeer tevreden met het product! Dus, super product en super klantvriendelijk.

Snelle levering en goede kwaliteit

Goed product en snelle levering

Product ziet er goed uit, en het werd snel geleverd.

Snelle en correcte levering

Precies zoals verwacht

Kleinkinderen waren erg blij met hun mooie gegraveerde kerstster

Vlot, duidelijk en zoals verwacht.

Mooi afgewerkt.

Fietssleutelhanger en graveerplaatje is kleiner dan verwacht maar is wel mooi. Tekst is netjes gegraveerd. Mooi product.

Duidelijke site, veel mogelijkheden mbt graveren. Snelle verzending. Blij mee.

W van Zijlstraat 30

2957BH Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 100 lettertypen en 1000 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?