Mooie naambord

zeer tevreden

prachtig zo als wij het besteld hbben dank je wel.

De bestelling en ook het verzenden ervan heb ik erg goed ervaren.

Voortrefelijk

Proper goede kwaliteit snel en prijs

Supersnel een persoonlijk cadeau

Supersnel heb ik een cadeau kunnen regelen en het was van een super kwaliteit. Zeker een aanrader om hier de unieke cadeau of gadget te kopen

Enorm teleurgesteld, waardeloos product, reeds stuk na een halve dag

Een halve dag na ontvangst van de sleutelhanger model vrachtwagen, waar je een persoonlijke tekst op kan graveren, is deze volledig stuk. De twee onderdelen zijn fragiel aan elkaar gemaakt en nu is dit afgebroken. Het ergste is dat er geen moeite wordt gedaan om te reageren als je een mail stuurt om dit aan te geven. Ik ben enorm teleurgesteld in dit product terwijl ik me er enorm had op verheugd dit als origineel cadeau aan te bieden aan een vriend.

Vlotte bestelling, super vlotte levering en top resultaat

Net niet goed

Ik had een hele mooie design gemaakt en kon niet wachten op het resultaat. Eenmaal binnen zag ik dat het boekje aan de voorkant perfect was (ik had een zwarte achtergrond), maar de achterkant was helemaal wit. Zo zonde. Op de website staat dit niet goed aangegeven. Hele design is mu verpest.

Prachtige sleutelhanger en snel geleverd

Mooie sleutelhanger en snel geleverd

Super mooi

Makkelijk te bestellen. Binnen de afgesproken tijd ontvangen . Mooi afgewerkt.

We zijn tevreden.

De bezorging was ook goed.

Zeker een kijkje waard een hoop keuze

Mooie producten ruime keuze en snel in huis.

Super service

Top kwaliteit!

Snelle en goede service.

Ziet er keurig uit en netjes verpakt. Snel geleverd.

Snelle reactie en goede kwaliteit

Mooi slot gekocht. Kwaliteit is goed en ondanks dat ik de tekst verkeerd had ingestuurd hebben ze het snel voor mij aangepast en staat het er goed op. Snelle levering ook.

Super vlot

Mooi resultaat prijs kwaliteit top heel tevreden

Erg tevreden/enthousiast

- product is netjes en precies zoals verwacht -nette levering Netjes opltijd. Duidelijke mails en informatie waneer je wat kan verwachten Heel Erg blij met het eindproduct ! Zou zeker nog een keer bij jullie bestellen en het ook zeker anderen aanraden Enige tip die ik kan geven is dat het leuk zou zijn op de voor en achterkant een andere tekst te kunnen zetten dus dat niet beide kanten het zelfde zijn.

Eindelijk gevonden wat ik zocht

Mijn idee ontstond n.a.v. een verhuis in combinatie met vaderdag. Ik had daarom een sleutelhanger nodig. Mijn zoontje zou dit dan geven. Aangezien mijn man als hobby wielrennen heeft, leek mij dat een mooie combinatie. Op verschillende websites gekeken. Hier eindelijk gevonden wat ik zocht. Daar was ik heel blij mee. Ook op tijd binnen, nu is het dus nog een verrassing, maar ik denk dat mijn man hier ook heel blij mee zal zijn.

Goede service, snelle levering

Had mijn product snel nodig en werd keurig op tijd geleverd. Top!!

Super fijne service!!

Snelle service! Mooie sleutelhangers ontvangen!

Erg mooi en snel!

Mooi gedaan en snel geleverd, erg blij mee!

Goede kwaliteit en geleverd volgens afspraak. Positief!!!

Snelle levering, mooi product

Mooi product, mooie graveertekst, snelle levering

Over het algemeen ok maar wel een aandachtspunt

Wij hebben een naambord transparant met zwarte gravering gekozen. Het bordje ziet er top uit, maar bij het minste geringste tijdens het ophangen (de afstand bolletjes er tussen zetten) of neerleggen voor ophanging merk je dat de zwarte gravering snel kan beschadigen en het er direct minder netjes uitziet. Erg jammer, want ik had niet verwacht dat een gravering snel kon beschadigen en dat het dan ook afbreuk doet op het geheel doordat de zwarte gravering dan

De foto vond ik niet mooi erop gezet

Als eerste mooie thermosfles alleen de foto was er niet mooi op gezet. Erg wazig terwijl de foto in het echt wel helder en scherp was. Ik heb mokken of iets dergelijks gehad waarvan de foto scherper was.

W van Zijlstraat 30

2957BH Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 100 lettertypen en 1000 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?