Mooi en snel

Mooie pen, snelle service!

Kleurverschil in het hart

Heb goud gekozen, maar je ziet er zwart op

Blij mee

Mooi stevig sleutelhanger

super netjes gemaakt dat naambordje en snelle levering

het bestellen ging erg makkelijk en duidelijk met twee dagen was het in huis , goed verpakt en heel mooi van kwaliteit

Uitstekende service

Uitstekende service en snelle levering, zelfs gratis verpakt

Mooie kwaliteit!

Alles is uiteindelijk prima verlopen!

Helemaal super

Het is duidelijk gegraveerd en snel geleverd

Mooi gedrukt, handig te bestellen.

Leuk compleet assortiment. Bestellen en ontwerpen gaat simpel en is snel verstuurd. Puntje van aandacht: als je je bestelling in je winkelwagen laat staan en later verder gaat is je ontwerp zelf weg, maar dat kun je niet zien!

Snel vakkundig en goedkoop

Snel geleverd voor een scherpe prijs

Snelle levering met een prachtig resultaat.

Heel goed ziet er mooi uit

Mijn bestelling was prima verwerkt

Snel, kwaliteit, betrouwbaar, aanrader.

What you see is what you get! Zeer blij mee, en zeker een aanrader. Bedankt voor de goed snelle service

naamplaat is mooi

Naamplaatje besteld, goed op de hoogte gehouden qua verzending. De plaat zelf is zeer mooi en ook goed degelijk verpakt.

Goede communicatie en snelle levering

Toen bleek dat het artikel niet voorradig was kwam graveer totaal meteen met een alternatief en kon ik nog op tijd leveren

goede ervaring

prima geregeld, mooi bordje.

Verzorgd en duidelijk

Tekst is duidelijk, geen scherpe randjes. Wel vind ik de sleutelhanger wat te groot en is niet fijn in de broekzak, Misschien kunt U maten erbij zetten. Ik had het een kort voor Valentijnsdag besteld en is toch op tijd aangekomen. Super. Verpakking was ook goed verzorgd

Mooi product met mooie gravering

Mooi Product met mooie gravering. Als tip: eerder versturen. Dit duurde namelijk vrij lang.

Duidelijke website, makkelijk bestellen. Mooi product en netjes verpakt!

Nadat mijn bestelde slot niet mee leverbaar was kon ik hem zonder probleem omruilen voor een andere. Het verschil kreeg ik terug gestort. Top service!

Mooi gegraveerd

Peper en zoutstel besteld met gravure en een kaartje. Mooi gegraveerd en keurig verpakt. Nette aflevering. Kaartje zat helaas een kreuk in , maar was verder mooi geprint.

Zeer tevreden. Mooi product. Minpuntjes zijn de lange levertijd en dat je er heel erg vingerafdrukken op ziet.

Technische probleem goed verholpen

Had een probleem met een geleverd product, dat is perfect opgelost onder garantievoorwaarden

Ik heb mijn bestelling netjes en snel geleverd gekregen Duidelijke uitleg op de site En netjes verzorgd verzonden

5sterren

Wascperfect

W van Zijlstraat 30

2957BH Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 100 lettertypen en 1000 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?