Snelle levering, goed product

Zeer tevreden met het gegraveerde mes en de levering Communicatie en overleg over de leveringsdatum verliep prettig en zorgvuldig.

Goed advies en precies wat ik graag wou.

Zeer goede samenwerking en goed advies. Het product is precies dat geworden zoals ik me dat voorgesteld had.

Gemakkelijk snel voordeling!

Bestelling Kentekenplaat met eigen tekst prima verlopen

De kenteken onderplaat met eigen tekst had ik al besteld toen ik een fout ontdekte in de tekst. Via een app vroeg ik of tekst kon worden aangepast. Vrij direct kreeg een een retour app dat het gewijzigd zou worden en een paar dagen later ontving ik de plaat met de juiste tekst.

Op tijd, leuk en goed

Het was precies zoals ik besteld en gehoopt had. Ook aan de kleine opdrachten wordt zorg besteed, dik tevreden !

Goede kwaliteit en mooi afgewerkt

Correcte vlotte lverzorgde levering.

Het gevraagde werd mooi afgeleverd

Alles in orde. De verzendtijd loopt langer uit dan de beloofde aantal werkdagen.

Netjes en snel

Kentekenplaten met tekst besteld, kentekenplaten netjes en snel geleverd.

Gegraveerde tekst moeilijk leesbaar

Enig minpuntje is wel dat de gegraveerde tekst moeilijk is te lezen. Misschien teveel tekst op een klein oppervlak. Een strak en duidelijk lettertype kan misschien helpen, en minimale tekt.

Ontvangen wat ik verwachtte

Sleutelhanger besteld voor mijn dochter omdat ze geslaagd was voor haar rijbewijs, leuk cadeautje en heel speciaal zo met haar naam erop. Leuk trouwens dat je zelf het lettertype kan kiezen. Bezorging binnen de beloofde termijn.

Snel en supernetjes

Zeer snel in huis en het ziet er geweldig uit. Aanrader dus!

goede kwaliteit prijsverhouding

maakt belofte waar. Prima kwaliteit

Helemaal GE-WEL-DIG

Mooi product. Snel geleverd. Tevreden

Heel erg slecht

Het product kwam gekrast al binnen en de tekst die erop gezet is staat er heel lekker op en valt er half van af erg jammer!

Goede service, snelle levering en product voldoet naar wens

Product kwam snel binnen (sleutelhanger), lijkt goed kwaliteit. Voldoet naar wens.

Mooi naambord. Op tijd geleverd

Goede kwaliteit, snel geleverd

Product precies zoals op de foto Goede prijs/kwaliteit verhouding Snelle levering Wij zijn heel blij met ons nieuwe naambordje!

Snelle levering , ziet er goed uit .

Top en zeer vriendelijk en service minded

Heel goed, mijn bestelling was door en wilde nog iets aanpassen. Ik belde en dat kon meteen. Verder vroeg ik zeker de hanger vr een bepaalde tijd vr een verjaardag. Ook dat was prima Op tijd.

Snel eenvoudig en goed geregeld

En onze vrienden waren heel blij met het cadeau. Mooi product.

Perfect kwalteit/prijs verhouding

Perfect geleverd, proper ingepakt Bedrukking in orde zoals op voorbeeld

Heel leuke producten van Retulp! Kwalitatief hoogwaardig en hartstikke fijn voor onderweg.

De Retulp Tumbler thermosbeker is top! De kleur is precies zoals op de foto en de kwaliteit is ook heel goed. Het is heel handig dat er een zeefje bij komt voor losse thee, zo kan je de thee lekker laten trekken. Het blijft mooi lang warm zodat je lang iets ervan hebt. Het design is stijlvol, de kwaliteit is top en de opdruk was super. En daarnaast hebben zo nog een hele leuke missie. :-)

Zeer nette en correcte afhandeling

Gegraveerde zakflacons waren in eerste instantie niet helemaal naar wens, maar ze hebben een en ander zo enorm netjes afgehandeld dat ik toch graag wil melden dat het een super bedrijf is waar ik volgende keer graag weer bestel! Dank....

Lekker aanmutsen met een grappig programma en tadaaa! Een super leuk naambordje

Erg tevreden. Kwam ook snel binnen inclusief pluggen. Direct opgehangen, helemaal leuk! Het enige wat ik “lastig” vind is dat det bordje in het programma melkglas-achtig is en in het echt is het transparant tenzij je de sticker laat zitten. Ik heb dus nu de sticker er op laten zitten en hoop dat hij mooi blijft want melkachtig vind ik hem net iets mooier. Misschien kijken naar de optie voor melk-plexiglas? Ipv alleen wit, zwart of transparant.

W van Zijlstraat 30

2957BH Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 100 lettertypen en 1000 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?