Bestelling snel en correct thuisbezorgd

Resultaat Perfect en als verwacht en alles voor een redelijke prijs!

Goede service en snel bezorgd

Goede service en snel bezorgd

Er mooi

Snelle levering, het bestelde product was echt mooi gedaan

Slechte service

Kenteken plaat ontvangen met naam er op en tot mijn grootste verbazing staat mijn achternaam er verkeerd op. Contact opgenomen en in eerste instantie werd er gezegd dat ik dit dan zelf verkeerd hebt ingevoerd en dat alles 1 op 1 wordt overgenomen en dat er geen eind controle plaats vindt. Terwijl mijn naam en achternaam met grote koeie letters op de enveloppe staat al met al een wazig verhaal. Kon wel een nieuwe bestellen met korting maar mijn vertrouwen is ver te zoeken.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd !

De site is erg makkelijk in gebruik ,ook vindt ik het fijn dat je een voorbeeld te zien krijgt . De snelle levering en mooie afwerking maken het plaatje compleet !

Precies zoals aangeven op de site.

Mijn bestelling is precies zoals ik het heb aangegeven op de website. Een kentekenplaathouder met tekst. Zit nu op de auto. Perfect

Gewoon goed

Er was wat vertraging met de levering maar het resultaat was top en daar gaat het om ;-)

Goed kwaliteit, mooi gemaakt

Ik was net kantje boord met het bestellen van een cadeau. Ik belde daarom om te vragen wanneer de bestelling verzonden zou worden. Na bevestiging van het ordernummer hebben ze toegezegd om het pakket nog dezelfde dag te versturen. Top service. Cadeau werd op tijd geleverd.

Snelle levering. Mooi resultaat!

Top product

Snelle levering, mooie kwaliteit, niet te duur ! Had alleen verwacht dat de foto op het muntje zou komen te staan en het muntje is eigenlijk net te klein voor de meeste winkelwagens.

Snelle en prettige levering. Mooi dat er een verpakking bij geleverd kon worden. Dat maakte t helemaal af! De gravure zag er prachtig uit. De ontvangers waren er erg blij mee.

Ik was net vergeten dat ik iets besteld had bij graveertotaal en ik had t al binnen A+seller

geweldig

mooi plaatje tegen de brievenbus

Ziet er netjes uit

Netjes goed verpakt en snelle levering

Mooi product

Geweldig!!

Vroeg snachts een offerte aan kreeg de ochtend direct antwoord, dat was al top en toen besteld en goed op de hoogte gehouden hoe en wat. Dank jullie wel voor de service en de sleutelhangers zijn ook geweldig mooi! Goed kwaliteit en mooi gegraveerd.

snelle levering sticker en goede kwaliteit

Top service, mooi product

Mooi product, service was heel goed. Werd netjes geleverd en zelfs gratis ingepakt! Helemaal top dus.

Product is zoals ik verwacht had en snelle levering

Product is zoals ik verwacht had Kwaliteit is goed Web site werkt prima had even wat moeite met de editor. Selecteren van de letter kleur

Duidelijke communicatie tussen klant en verkoper

Snel in huis

Product is zoals verwacht.

Erg vriendelijk en keurige levering.

W van Zijlstraat 30

2957BH Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 100 lettertypen en 1000 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?