Helemaal perfect!

Het plaatje is exact zoals we hadden gehoopt. Heel mooi en al vele complimenten over gekregen! 1 minpuntje: de verzending duurde toch wel een week + de track&trace was niet zo up to date, maar dit zal eerder aan de post liggen..

Helemaal fantastisch

Geweldige verzorging ga zeker meer bestellen bij jullie

een leuk cadeau voor het geven van een review

dat is nog eens een verrassing. een review plaatsen en als beloning een cadeau krijgen. nog nooit meegemaakt. klasse!

Snel en duidelijk

Goede kwaliteit en prijs.

Het product was niet voorradig maar er werd direct een ander exemplaar voorgesteld én tijdig verzonden.

Leuk origineel om als cadeau te geven

Leuk origineel om als cadeau te geven

Super blij mee

Bestelling was precies zoals verwacht. Duurde wel even voordat hij verzonden werd dus ik raad aan om optijd te bestellen! Maar dan heb je ook wat!

Geleverd wat gevraagd was

Bestelling was online makkelijk te plaatsen met eigen tekst op de kentekenplaathouder. Verpakking mag iets steviger. In een kentekenplaathouder zat een scheurtje ter hoogte waar er een deuk in de verpakking zat. Nauwelijks zichtbaar dus niet moeilijk over gedaan en gewoon gemonteerd. Bedankt voor de snelle service!!

Top.

Snelle levering kentekenplaathouder, leuke aanpassingsmogelijkheden. Prima Prijs.

Nummerbord eigen tekst

Besteld , wat makkelijk was. Snel gekregen en ook goed verpakt. Zeker een aanrader.

Helaas in wit ipv gele letters/tekens ontvangen

Voor mij weggegooid geld geweest want platen niet gemonteerd omdat ik het niet mooi/strak vind staan met teveel verschillende kleuren. Zwarte auto, gele nummerplaten met witte tekst maakt het rommelig. Wilde niet wachten op de juiste houders zoals aangevraagd met monteren van de nummerplaten. Daarom deze op standaard houders gemonteerd.

SUPER SERVICE, MOOIE PRODUCTEN

Snelle handeling, snelle levering. Mooie producten, helemaal super!

Je krijgt wat je verwacht.

Precies gekregen wat ik heb ontworpen. De bezorging duurt wel lang, terwijl je er ook voor betaald.

Goed en netjes

Graveerde tekst staat er perfect op, bestelling wordt vlot verzonden. Gewoon goed voor mekaar.

Mooie nummerplaathouder

Mooie nummerplaathouder

We kregen vlot onze bestelling. Jammer dat we het pakketje wel niet konden volgen uit België.

Snelle levering, mooi resultaat

Ik kon makkelijk via de website bestellen wat ik wilde, met de tekst en design die ik wilde. Ook was de levering vlot. Wel jammer dat er een paar kleine krasjes gelijk al op zaten.

Goede kwaliteit en netjes gedaan.

Netjes gedaan en goede service dwz alles was netjes en op tijd.

Mooie kwaliteit, goede service.

Kentekenplaathouders met tekst besteld. Prima geholpen. Mooie kwaliteit. Levering duurde wel wat langer dan verwacht.

Boven verwachting!

Met een kleine portomonai een heel speciaal kadootje uitzoeken en dan zo 'n mooie zware kwaliteit sleutelhanger binnen te krijgen, is een feestje!

Heel goed!

Overzichtelijke website, snelle levering en mooi resultaat!

Ben er zeer blij mee

Ziet er goed ui. Kwalitatief een goede kentekenplaathouder met een heldere opdruk. Het enige verbeterpunten is de co.municatie omtrent de levering. Deze was er al voordat ik het wist.

Helemaal in orde

Correct , netjes , betrouwbaar!

goede kwaliteit

snel geleverd en product zoals verwacht

W van Zijlstraat 30

2957BH Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 100 lettertypen en 1000 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?