Zeer snelle en goede service

Website bestelling gaat als vanzelf, levering netjes en op tijd, resultaat top!

Snelle levering , niets op aan te merken

geweldig product

brommobiel kentekenhouder met text besteld.niet duur kwalitatief goed product en geleverd volgens belofte. bedijf is aan te raden

Snel en strak werk

Het was top

Snelle levering, mooie prijs en goede kwaliteit!

Product besteld en laten graferen. Volgens mij was het de volgende dag al in mn brievenbus geleverd. Goede kwaliteit en de letters waren mooi gegrafeerd. Kwam overeen met het voorbeeld. Daarnaast hoefde er geen verzendkosten worden betaald en hebben ze een kortingsbon voor de volgende x graferen meegeleverd.

Prijs kwaliteit goed

Kwalitatief zeer goed, tijdig geleverd, prijs goed

Mooie kwaliteit

Ik heb een naambordje besteld. Snel geleverd en mooie kwaliteit!

Precies wat ik besteld heb!

Mooie persoonlijke kentekenplaathouder kunnen bestellen. En niet duur.

Goedp

Graveerwerk top, leer prima, verzending keurig

Keurig netjes gegraveerd en snel geleverd

Keuring en snel

Zeer mooi en professioneel

Product was ook goed verpakt. Zou onmiddellijk een nieuwe bestellen voor een ander voertuig.

Dikke 10 plus

Ik had kortdag een bestelling geplaatst online. Dankzij de fantastische klantenservice kon ik mijn afleveradres wijzigen (buiten kantoortijd) en had ik mijn cadeau op tijd in huis. Het was supermooi ingepakt en ook gemarkeerd zodat ik wist wat in welk pakje zat! Dankjewel team graveertotaal.

Prims

Je krijgt wat je verwacht.

Zeer mooi en snel

Zeer mooie kwaliteit en snelle levering, Voor herhaling vatbaar

Geweldige service

Hadden een gedenk bord besteld voor onze overleden hond.. ronduit geweldig.. kwaliteit materiaal en snel binnen..! Top bedrijf !!

Snel en goed

Snel geregeld. Besteld en binnen enkele dagen in huis gehad!

De tekst op zakflacons is niet recht? Heb gemaild maar nog geen reactie gehad helaas. Wel snelle levering.

Snel en leuk

Snelle en goede kwaliteit spullen.

Geweldige service

Sleutelhanger met naam laten graveren. Verzending en service is super!!!

2x bedrukte nummerplaathouder besteld. Daarbij kon ik nog een gratis flesopener, met gratis opdruk, bestellen. Aangezien het om een cadeautje ging heb ik ook nog gebruik gemaakt van de (tijdelijke gratis) inpakservice en ook kon ik nog kiezen uit verschillende thema’s voor het inpakpapier. Ik heb op donderdag besteld en op zaterdag werd er al geleverd! De producten zagen er super goed uit, het was mooi ingepakt, voor een goede prijs en dus nog snel geleverd ook!

Vriendelijke mensen.

Vlot geleverd

Vlotte levering

Mijn bestelling verliep soepel en de levering was snel. Tevreden met het eindresultaat.

W van Zijlstraat 30

2957BH Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 100 lettertypen en 1000 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?