Vlot, vriendelijk en het product is erg mooi!

Communicatie was erg prettig. Vriendelijke klantenservice en door moederdag werd het product eerder verstuurd. Een bedrijf wat meedenkt, dat zie je niet zo vaak meer. Top!

Prachtig sleutelhanger

Gemakkelijk te bestellen, goede service en snelle levering. Leuk bedrijf met mooie en aparte producten, die je zelf kan personaliseren. Bedankt!!!

Prima spul en snel verzonden.

Prima spul en snel verzonden.

Tevreden over de aankoop

Tevreden over de aankoop van een sleutelhanger met eigen gravering. De sleutelhanger voelt degelijk aan en levering was prima. Tijdens het bestellen kon ik mijn ontwerp in een duidelijke configurator samenstellen en had ik meteen een beeld wat het resultaat zou worden.

Niet zo erg tevreden

Het hart kwam aan twee kanten beschadigd aan en was al dicht dus gaat niet meer open

prima ervaring

Naamplaatje zeer mooi Precies zoals bedoeld Snelle levering Plakstrip werkt goed Prima prijs-kwaliteit verhouding Helemaal tevreden

3 maal is scheepsrecht

Het bestelde naamplaatje werd tot 2 keer toe schuin bedrukt geleverd (minimaal, maar toch te zien en daardoor niet bruikbaar). Zonder enige discussie werden er nieuwe plaatjes verstuurd, waarbij de 3de goed was. Ik heb hiervoor niks hoeven doen, heb enkel en alleen via de mail gecommuniceerd. Goede service! Wel vraag ik mij af of ik hier opnieuw zou bestellen, gezien de 2 eerste naambordjes die niet goed uit de verf kwamen.

Ze vond het geweldig. Ze kon de vingerafdruk voelen.

Mooie hanger

mooie zilverkleurige sleutelhanger van een auto. Verpakt in een zwart doosje. 2 stuks besteld, beide mooi.

goede producten en geweldige service

Mooie producten en service is heel klantgericht. Na bestelling wordt er snel bezorgd. Alles keurig verpakt. Ga hier vaker bestellen.

Snel besteld en geleverd!!

Heel makkelijk om te kiezen en bestellen, de levering is supersnel, echt een aanrader om iets te bestellen.

Snel

Snelle en goede service

Ouderwetse service tegen scherpe prijzen. Top!

Alles prima verlopen. Makkelijk en overzichtelijke website met een goed aanbod aan producten. Prijzen zijn netjes en de verzending top! Al met al, dik tevreden. Bedankt en tot de volgende keer

top netjes en snel

top netjes en snel

Mooi naambordje, snelle levering

Snelle levering, en naambordje zoals afgebeeld. Netjes verpakt.

Snel geleverd en niet duur!

Makkelijke site. Voor iedereen een fluitje van een cent!

Goede kwaliteit, mooi bedrukt en zelf naar wens te maken.

Gewoon top club.

Komen na wat ze zeggen

Een topper is die Ruben

Alles netjes en correct geleverd, top winkel

Heel mooi gegraveerd

Mooi gegraveerd, snel geleverd, duidelijk voorbeeld op de site

Snel, makkelijk en ook nog een goed product

Heel blij mee, makkelijke manier van subtiel reclame rijden voor je bedrijf. gr Pieter Bas

Aankoop en ontvangst erg goed en snel

Snelle service. Keurig op tijd en goed ingepakt verzonden. Precies waar ik naar op zoek was.

Snelle levering goed verpakt blij mee

Snelle levering. Erg tevreden.

Mooi gepersonaliseerd product, top service

Item is snel en makkelijk te personaliseren op de website. Deze is ook perfect aangebracht, het geleverde Item voldoet volledig aan de verwachtingen. Snelle levering en afhandeling. Item geleverd in bubble enveloppe, dus goed verpakt. Top seller..... goede kwaliteit

W van Zijlstraat 30

2957BH Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 100 lettertypen en 1000 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?